Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Buduće mame bi definitivno trebalo da odvoje nekoliko dana za sebe u kojima će se opustiti! Trudnoća je prelep period, ali isto tako donosi mnogo fizičkih i hormonskih promena koje umeju da budu jako zahtevne i stresne. Odvajanje vremena za odmor se ne čini baš logičnim ako imate hiljadu stvari koje morate da uradite, ali je obavezno da se poštedite napora. Pročitajte naše predloge za opuštanje!

1. Idite na pedikir

Jedan od mojih omiljenih načina za opuštanje tokom trudnoće je bio odlazak na pedikir. Sa stomakom do zuba, apsolutno mi je bilo nezamislivo da dohvatim nokte na nogama, pa sam odlučila da se poštedim stresa i platim uslugu u salonu. Pored toga, ta masaža stopala će vam leći kao kec na dese (zbog natečenih nogu, razume se), a imaćete i prelepe nokte za leto, zar ne?

2. Opustite se u toploj kupki

Ah, taj najstariji način opuštanja. Tople kupke će vas opustiti apsolutno svaki put! Upalite sveću i pustite muziku ako će vam dodatno pomoći da se oslobodite stresa! Samo pazite da voda ne bude suviše topla. Trudnice bi trebalo da održavaju temperaturu tela pod kontrolom zbog bezbednosti te male bebice koju nosite.

3. Idite na večeru

Čak i oni koji vole da kuvaju moraju imati pauzu s vremena na vreme! Ako odete na večeru, uštedećete vreme i nećete prati sudove i kuvati. Ako vam se ne ide napolje, naručito nešto! Čišćenje sudova će biti lako, a imate supruga da vam pomogne ako vam se uopšte ne ustaje!

slika trudnica Buduće mame: Načini da se opustite tokom trudnoće

Pronađite način odmora koji vama najviše odgovara i uživajte!

4. Sedite na suncu

Jako je važno da dobijate dovoljno vitamina D u trudnoći, pa sedite malo u baštenskoj stolici, oko sat-dva. Uzmite dobru knjigu ili zadremajte. Samo se pazite, nemojte preterano da se izlažete suncu. Ne želite da dobijete toplotni udar ili da izgorite

5. Odspavajte lepo

Kada se beba rodi, možete se kladiti da neće biti vremena za duže ostajanje pd pokrivačem. Iskoristite to što sada možete duže da spavate, jer kad to maleno krene da kmeči – nema spavanja! Trudnim ženama je potreban odmor, pa vas ništa više neće relaksirati nego još koji dodatni sat sna!

6. Provedite dan radeći nešto što volite

Kada se beba rodi, život će biti potpuno rugačiji. Nećete imati slobodnog vremena, pa iskoristite situaciju sada! Provedite dan radeći nešto što volite. Bilo da se radi o usavršavanju neke veštine, o čitanju, kupovini ili izležavanju na sofi uz čips i omiljenu seriju, bitno je da se opustite i uživate! I vi zaslužujete pauzu, zar ne?

Trudnoća zahteva vremena i fizičkog napora, ali ne mora to sve da bude tako teško. Gledajte da sebi olakšate koliko god možete uz ovih nekoliko saveta sa liste! Recite nam koji je najbolji način za opuštanje koji vi koristite, pa da i ostale trudnice uzmu vaš savet!

Tekst: Maja Luković

Editors choice