Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Kako se pripremate za dolazak nove radosti, počnite da skupljate stvari bez kojih ne smete da budete kada beba stigne na svet! Mnogo je proizvoda koji su dostupni, pa roditelji često mogu da budu zbunjeni oko toga koje stvari su im zaista neophodne a koje usputne. Saznajte šta je ono što vam je potrebno kroz ovaj vodič koji smo vam sastavili:

Dočekajte svoju bebu uz novu sedeljku za auto. Ključna reč je nova. Nemoguće je znati potpunu istoriju sedeljke što znači da ne možete da znate, a li je bila oštećena.

sedeljka za auto1 Bez ovih 10 stvari ne smete dočekati svoju bebu! (1. deo)

Sedeljka za auto je jedan od najvažnijih delova opreme za bebe

Iako će vam, možda, mnogo članova porodice ponuditi njihovu, prethodno korišćenu kolevku (tj. onu koju je njihovo dete koristilo), najbolje je da kupite noviji model koji odgovara današnjim sigurnosnim standardima. Najbitniji deo nameštaja koji ćete kupiti je kolevka vaše bebe, pa budite posebno pametni kada birate model i ne zaboravite da je kod kolevke najbitnije koliko je bezbedna.

kolevka1 Bez ovih 10 stvari ne smete dočekati svoju bebu! (1. deo)

Kupite kolevku koja je bezbedna za vašu bebu

Postarajte se da je vaša beba smeštena udobno na novom, čvrstom dušeku u kolevci. Novi dušek je takođe sigurnija opcija nego pozajmljivanje nečijeg, već korišćenog dušeka. Iz higijenskih razloga polovan dušek nije poželjan s obzirom da u njemu može da ima tragove urina i izmeta.

dušek Bez ovih 10 stvari ne smete dočekati svoju bebu! (1. deo)

Odaberite novi dušek radi higijene vaše bebe

Beba koja se ljuljuška i skače je srećna beba. Sedeljke koje će vašoj bebi obezbediti upravo ovakvu aktivnost su dostupne u različitim varijantama.

sedeljka za igranje Bez ovih 10 stvari ne smete dočekati svoju bebu! (1. deo)

Kupite bebi sedeljku u kojoj će moći da se igra

Bitno je da se postarate da imate odgovarajuću prvu pomoć kod kuće u slučaju da vašoj bebi pozli ili da se povredi. Vaš ormarić sa lekovima bi trebalo da sadrži toplomer, zavoje, flaster, sve što ublažava osip od pelena, antibakterijske maramice i losione, tečnosti za ublaženje bola koji ne sadrže aspirin, štapiće za uši kojima ćete ublažiti ogrebotine i posekotine.

prva pomoć Bez ovih 10 stvari ne smete dočekati svoju bebu! (1. deo)

Ne budite bez prve pomoći u stanu

Čuvajte svoje mališane tako što ćete im obezbediti samo najbolje. U narednom broju pročitajte kojih to još 5 komada morate da imate u kući kada dočekate novorođenče na svet!

Tekst: Maja Luković

Editors choice