Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Želeli to da prihvatimo ili ne, stiže jesen. Leto nam se nekako izmigoljilo tako da ga skoto nismo ni osetili, a sad već moramo da se pomirimo sa činjenicom da nam trebaju jakne, čizme, kape… Međutim, nikako nije vreme za očaj, jer jesen može biti izuzetno zgodna za razne modne eksperimente!

Slojevito oblačenje, džemperi i šorcevi, kape i sandale, čizme i bose noge, sve je dozvoljeno! A i stižu novi trendovi koje treba isprobati!

Kada su frizure u pitanju, novo godišnje doba nam nosi zanimljive trendove koje ćete obožavati. Mi vam izdvajamo tri omiljena, koja možete nositi i svakodnevno, ali ih i iskoristiti kao inspiraciju za venčanje ili neku drugu svečanu priliku.

Balončići

082814 bubble pony 594 Ovo moraš probati: Jesenje trendi frizure

Prva trendi frizura koju ćete voleti su balončići u kosi! Zapravo to je rep koji je mnogo puta vezan gumicom, ali tako da se nakon vezivanja, kosa zajedno sa gumicom vuče na gore, tako da se stvori “balonćić” od vaše kose. Tako uradite koliko god pura vaša dužina kose dozvoljava i spremni ste!

Zalizano, a talasasto

Ovo moraš probati Jesenje trendi frizure 1 Ovo moraš probati: Jesenje trendi frizure

Uvijte kosu na krajevima, a onda izdvojite dva pramena sa strane, u predelu ušiju. Naprskajte lak na gornji deo kose, od temene do pola dužine i zaližite. Nakon toga naprskajte lakom i dva pramena koja ste izdvojili, obmotajte oko glave, tako da se ukrste negde na sredini i vežite ih gumicom.

Y-friz

Ovo moraš probati Jesenje trendi frizure Ovo moraš probati: Jesenje trendi frizure

Najbolje je da ovu frizuru praviš sa vlažnom kosom, ili je naprskaj nekim sredstvom pre nego što počneš frizuru, kako bi bila uredno zalizana. Kosu podeli na tri jednaka dela (kao da praviš dva razdeljka sa strane). Sada deo u sredini podeli na dva dela, ali tako što ćeš deliti kosu hotizontalno, kako bi jedan deo kose išao preko drugog. sada ih samo ukrsti i zaliži, tako da jedan pramen ide preko drugog, a onda u omču oko ostatka tog velikog, srednjeg pramena kose. vežite gumicom.

Sve što ostaje je da i dva velika pramena koja ste napravili na početku zaližete i spojite zajedno u rep sa ostatkom kose.

Zvuči i izgleda komplikovano, ali je ustvari jednostavna frizura koja veoma lepo izgleda.

Lenka Gatič

Editors choice