Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/3

Globalizacija nije izmišljena juče, da bi nam ocrnobelila današnjicu. Sakupljala se veoma dugo, dok nije pronašla svoj fokus u svim segmentima odnosa, svakodnevice, politike. Na ličnom planu, doprinos svakog od nas je ogroman. I ogromno smo odgovorni za taj doprinos. Potrebno je da preispitamo svaki generalni stav, koji je u suštini generalna osuda, da ga osvetlimo samospoznajom i prevaziđemo. Opšte i generalno nije došlo odozgo, nego se emituje iznutra, iz naših stegnutih srca, zamračenih umova i zaslepljenih očiju. Pošto žene moraju da predvode u duhovnom razvoju, one moraju i da prve odbace svoje predrasude i osude.

Svaka od nas, sama za sebe, suočavajući se sa sobom, daje svoj generalni doprinos, na ovaj ili onaj način.

Red je na ovaj.

Tri najgore osude koje razumevanje, svetlost i toleranciju stavljaju na glavosečin panj, zajedno sa mudrošću i harmonijom, za čije izricanje su odgovorne žene, glase:

Muškarci su svi isti.

Deca su nezahvalna.

Mene niko ne razume.

Muškarci su možda svi na isti način različiti od nas žena. Iz takve generalizacije moglo bi da poteče razumevanje u svim pravcima.

Čak i razumevanje da neke stvari toliko različite od nas nećemo nikada razumeti. Možda i ne treba da ih razumemo, dovoljno je da ih prihvatamo.

zena u lancima Top tri ženskih osuda

Mi žene rađamo i vaspitavamo muškarce. Svaki muškarac je nečiji sin. Ako smo toliko nezadovoljne muškarcima, to znači da radimo nešto temeljno pogrešno. Ukoliko oni definišu i određuju svoju muževnost samo kao suprotnost svemu onome čime ih kao majke obasipamo, to samo znači da smo zanemarile njihovu prirodu i da im nanosimo štetu, umesto da brinemo o njihovoj dobrobiti. I o dobrobiti ženskog roda. Jer, sutra će neka mlada žena rezignirano izjaviti svi muškarci su isti, posle ljubavnog iskustva sa našim čedom, tako posebnim i dragocenim.

Editors choice