Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Predstavili smo vam Eucerin® SUN liniju preparata za zaštitu kože. Sada sa vama delimo 10 važnih saveta za bezbedno sunčanje:

1. Uvek nanosite optimalnu količinu preparata za zaštitu od sunca. Potrebna je puna kafena kašičica kreme za područje lica.

2. Ukoliko imate kožu lica osetljivu na sunce, svetliji ten, ili ste bili na hemijskom pilingu ili laserskom tretmanu, uvek koristite preparat sa veoma visokim zaštitnim faktorom (SPF 50+) za lice.

3. Osobe koje imaju masnu kožu, kao i kožu sklonu aknama često imaju problem kada dođe vreme za odlazak na plažu. Losioni za sunčanje su često gusti i bogate strukture, što masnoj koži ne odgovara, a u kombinaciji sa pojačanim znojenjem često dolazi do upale i stvaraju se nove akne. Zbog toga, osobe koje imaju masnu kožu ponekad biraju da ne nanesu zaštitu od sunca, što dovodi do još ozbiljnijih problema. Eucerin® SUN transparentni sprejevi za telo, kao i fluidi za lice specijalno su formulisani za masnu kožu i kožu sklonu aknama, a posebno se preporučuje njihova upotreba u toku i nakon tretmana akni.

4. Idealna dnevna rutina za efikasnu zaštitu bi bila da nakon čišćenja lica nanesete svoj preparat za negu lica (osvežavajuću kremu ili „anti age“ kremu), zatim preparat za zaštitu od sunca i na kraju šminku. Ako vam je mnogo da koristite dve dnevne kreme, prednost u letnjim mesecima dajte preparatu sa zaštitnim faktorom.

Vizual Eucerin Sun vizual 11 Wannabe Magazine: 10 važnih saveta za bezbedno sunčanje

Damama je potreban poseban preparat koji odlično funkcioniše u kombinaciji sa dnevnom kremom i šminkom. Poboljšani preparati za zaštitu kože lica od sunca u Eucerin® SUN liniji za lice ne ostavljaju masne tragove na koži i mogu se kombinovati sa ostalim preparatima za negu kože, kao i sa šminkom.

Nastavak pročitajte ovde!

Editors choice