Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Čak i ako se ne merite na vagi, farmerke ne lažu. Čim vidite da vam na struku ispadaju krofnice koje ranije nisu bile tu, vreme je da primenite ovih nekoliko koraka. Upaliće, samo budite uporne!

 clothes pin blue jeans Rešite situaciju pretesnih farmerki u nekoliko koraka

Brojte kalorije. Nažalost, moraćete da brojite kalorije i da smanjite unos istih. Pokušajte da unos kalorija smanjite na oko 500 kcal dnevno i da to ukombinujete sa fizičkim aktivnostima.

Vodite računa o unošenju kalorija – sve što unesete u sebe, zapišite na papirić kao i njegovu nutritivnu vrednost, tako da u svakom trenutku znate koliko ste kalorija uneli u organizam.

Merite sve. Opremite se čašama, čašicama, šoljicama, činijama i kašikama kako biste precizno izmerili količinu svega. Iznenadile biste se kada biste znale koliko umemo da precenimo količinu materije kada smo gladne.

Jedite pet puta dnevno. Kako biste u svakom trenutku mogle da utolite glad, najbolje bi bilo da svoje obroke raspodelite u pet dnevno. Neka vam rano ujutru bude doručak, u pola deset užina, u podne ručak, u pola četiri užina i u pola sedam večera. Izbegavajte da jedete noću.

tumblr lz51eePfmQ1qk3e72 Rešite situaciju pretesnih farmerki u nekoliko koraka

Unesite sve što je potrebno. U svakom obroku unesite proteine, ugljene hidrate i vlakna. Potrebno vam je sve kako biste imali dovoljno energije za ostatak dana.

Štedite kalorije. Na što više načina pokušajte da sebi ukinete kalorije. Umesto čaše koka-kole unesite vodu, a umesto dva parčeta kačkavalja pojedite jedan.

Planirajte unapred. Glad je najgori deo dijete, a biće vam lakše da se sa njom izborite ukoliko unapred isplanirate kada ćete šta jesti.

Pokrenite se. Dijeta je jedan deo dijete, a vežbanje drugi – podjednako važan. I ne pričamo o dnevnoj laganoj šetnjici po bloku nego o ozbiljnim treninzima, trčanju, biciklu, plivanju i sličnim aktivnostima

Postavite sebi manje ciljeve. Poduhvat dijete vam neće izgledati tako strašno kada sebi postavite manje ciljeve koji vam izgledaju sasvim moguće. Kako ih budete ispunjavali tako će vam naredni cilj biti sve lakši. Čestitajte sebi kada uspete.

Pomirite se sa nekim istinama. Kao što je ta da nijedna dijeta ne može večno da vam reši problem. Ne postoji dijeta koja će vas održati vitkima zauvek. Morate se držati određenog režima ishrane, i kršiti ga samo u specijalnim situacijama. Takođe – nijedna dijeta ne pali nakon 24h.

Ostanite motivisani i ponavljajte sebi cilj. Kad god vam dođe da posrnete i posegnete za čokoladicom, ponovite sebi zašto ste se upustili u dijetu i zbog čega to radite. Obećavamo vam da će imati efekta.

Una Hadži – Nikolić

Editors choice