Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Često čitamo o savetima protiv starenja, ali šta je sa savetima za mlađu kožu?! Mnoge mlađe žene žele da već u “ranijoj starosti” preduzmu nešto kako bi unapred smanjile ubrzanost starenja, što je odlična stvar! Pa, ako ste zabrinute zbog tih finih bora ili želite neke savete za održavanje kože mlađom, pročitajte ovo dole!

1. Manite se loših navika

O tome da morate da pazite na zaštitu kože u smislu korišćenja odgovarajućih zaštitnih faktora ne moram ni da govorim, jer to već znate. Ovde ću govoriti o lošim navikama koje morate da eliminišete iz života. Znate već koji su to – solarijumi i pušenje. Što se tamnjenja tiče, imamo mnogo sigurnijih opcija za potamnjivanje kože da zaista ne moramo da se pržimo u solarijumima da bismo izgledale kao bronzane lepotice. Što se pušenja tiče, za mladu kožu je užasno da bude izložena nikotinu (da ne pričam o zdravlju), tako da, pod hitno gledajte da nađete alternativu!

slika loše navike Recite zbogom starenju!

Odreknite se loših stvari i koža će vam procvetati!

2. Hidrirajte se

Ako unosite dovoljnu količinu tečnosti, ne samo da ostajete zdravi nego negujte i kožu! Svima nam je neophodno da pijemo vodu zbog zdravlja, ali, ako često pijete pića koja u sebi sadrže kofein, kao što su kafa i gazirana pića, moguće je da će doći do dehidratacije kože. Ako vam telo ne dobije dovoljnu količinu vode, ti nedostaci će se ispoljiti na koži. Suva i perutava koža je manje otporna i sklonija je borama.

3. Vežbajte

Vežbanje je jedna od onih stvari koju prosto ne možemo da zaobiđemo; i, što je interesantno, dobro je za sve! Vežbanje pomaže vašoj figure, koži, mentalnom zdravlju i zdravlju uopšteno. Vežbanje poboljšava protok krvi, neguje ćelije kože i izbacuje ćelijski otpad iz sistema. Ne morate da provodite sate i sate vežbajući kako biste sredili kožu, ali, budite dosledni!

slika vežbanje Recite zbogom starenju!

Uživajte u svim pozitivnim rezultatima vežbanja koji se pokazuju u svim oblastima vašeg života, ne samo na koži

4. Hranite se zdravo

Zdrava ishrana je jednako bitna koliko i hidriranost. Najbolji način da negujete telo i obezbedite mu neophodne minerale i vitamine je kroz hrau. Nemojte se uzdati samo u kreme i suplemente kada možete jelom da dobijete prelepu kožu! Neka vam obroci budu puni voća, povrća, proteina i zrnevlja. Dobra ishrana će vam pomoći ne samo po pitanju kože već ćete i videti razliku!

5. Spavajte

Poslednje, ali ne najmanje bitno – spavajte dovoljan broj sati. Znam, znam, prezauzeti ste, ali, spavanje je imperativ za obnovu kože! Ne samo da ćete biti odmorniji nego ćete izgledati bolje i bićete odmorni. Ko još ima vremena da se nosi sa tamnim krugovima, podočnjacima koji su kao kese i nadutim kapcima?

slika san Recite zbogom starenju!

Snom do divne kože

Kako vam se čine ovi saveti? Imate li vi neki koji bi nam svima bio koristan?

Inače, dok ste mladi, koža mnogo lakše podnosi promene, pa tako, što pre se bacite na izmene koje ćete uneti u život i negujte se!

Maja Luković

Editors choice