Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Higijena i nega je nešto o čemu svi moramo da brinemo. Iako nije dobro imati rutinu u svakodnevnom životu, higijena bi trebalo da bude jedna navika o kojoj vodite računa. Obično čišćenje lica nije dovoljno. Verovatno većini teško pada da nanosi razne kreme i da stavlja maske uveče pred spavanje kada je iza nas naporan i težak dan, ali bi zaista trebalo to da radite ukoliko vam je stalo do toga da lepo izgledate.

Zar nije lepo imati nežnu i sjajnu kožu? Ukoliko svakoga dana provedete petnaestak minuta brinući o njoj, možete je imati. Pogledajte koje sve prednosti pružaju maske za lice

Slika 265 Prednosti maske za lice

Jednostavnom negom do prelepe kože

Potpuna nega

Jedna od glavnih prednosti koje vam maske za lice pružaju jeste kompletna nega kože. Maska može da očisti kožu i učini je sjajnijom. Koristite preparate za vaš tip kože i ona će izgledati lepše nego što možete da zamislite…

Opuštajući efekat

Jedno od glavnih svojstava maske za lice je taj što može biti veoma opuštajuća. Na kraju stresnog dana nanesite  je i posmatrajte kako neutrališe umor. Samo saznanje da ćete izgledati lepše kada je skinete već je dovoljno da se osećate bolje.

Kontrola

Korišćenje krema i maski pruža vam potpunu kontrolu nad kožom. Ukoliko imate problem sa aknama ili borama, pravi preparati će otkloniti sve vaše nesavršenosti. Intenzivnim lečenjem postići ćete neverovatne rezultate.

 

Slika 352 Prednosti maske za lice

Opustite se i pustite da maska za lice reši sve probleme

Lake su za korišćenje

Nijedan preparat za negu nije komplikovan za korišćenje. Jednostavno nanošenje i ispiranje ne predstavlja nešto što može da vam zada glavobolju. Lako i brzo korišćenje preparata donosi dobre rezultate.

Nisu skupe

Proizvodi velikog broja potrošača neće bitno uticati na manjak u vašem novčaniku. Danas su maske za lice vrlo povoljne i efektne.

Možete ih nositi svuda

Mala ambalaža čini da svoju masku za lice možete poneti svuda, gde god da idete… Sve što vam je potrebno jeste neseser i možete brinuti o svom izgledu gde god da se nađete.

Dupla nega

Sigurni smo da se upoznati sa tim da postoje maske za lice koje u isto vreme neguju kožu i pričinjavaju vam zadovoljstvo blagog pilinga. Nema potrebe da koristite više preparata, jer u jednom imate sve što vam je neophodno.

 

Slika 443 Prednosti maske za lice

Volite svoju kožu i brinite o njoj

Prilagođavanje

Uvek možete napraviti svoju masku! Ukoliko ste isprobali sve preparate na tržištu i nijedan vam nije po volji, napravite sopstvenu kombinaciju pomoću namirnica koje ćete priladogiti tako da hrane kožu.

Tekst: Jelisaveta Popov

Editors choice