Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Svaka žena žena želi da uspori vreme i ostane mladolika što duže. Međutim, većina žena pribegava skupoj kozmetici i tretmanima za podmlađivanje, te odlasku pod nož kako bi ispeglala tragove godina na svom licu i telu.

Međutim, ukoliko vodite računa prvenstveno o svom zdravlju, ishrani i odmaranju, moći ćete da usporite vreme i čak vratite sat unazad! Zato od danas okrenite novi list. Ma započnite novu knjigu!

Toliko je razloga da oberučke prihvatite proces starenja! Ok, nije lako suočiti se sa činjenicom da se kilogrami brže lepe, da se lako zamarate, da vam se na licu pojavljuju bore, a telo se više ne opire gravitaciji. I eto vas kako dolazite kući sa kesama punim magičnih seruma koje povećavaju, smanjuju, podižu i zatežu.

I to je u redu! Radite sve što mislite da će vam pomoći i što vam vraća osmeh na lice. Ali ono što bi trebalo da znate je da sve te tretmane možete okačiti mačku o rep, ukoliko ne vodite računa o sebi iznutra! Od mirnog i opuštenog jutra, pa sve do hranljive a lagane večere, mnogoo toga što uradite u toku ovog dana može učiniti da sutradan izgledate mlađe!

Jutarnja šetnja -Nakon tridesete, koštana masa se gubi, 1 do 2 procenta godišnje. Sa druge strane, džogiranje i brzo hodanje pomažu kod ovog problema. Zato ujutru obavezno pešačite, prošetajte dete, psa, ili jednostavno hodajte do posla.

Led na licu -Možda zvuči kao sumanuta ideja, ali ukoliko nakon umivanja trljate lice ledom jedan minut, kada ga sklonite sa lica krv će prostrujati  i sa sobom odneti sve one toksine koji uzrokuju pojavu bora na vašoj koži.

Doručak -Ishrana je veoma važna kada je borba sa godinama u pitanju. To što jedete mož da učini da izgledate daleko mlađe ili starije od toga koliko zapravo imate godina. Zato vodite računa! Doručak je vaša prva šansa da započnete dan kako valja. Ukoliko pojedete čokoladu, kroasan ili već neko testo, stručnjaci kažu da ćete momentalno naškoditi svom srcu, bubrezima i najvećem organu -koži. Pravilan doručak treba da bude bogat zdravim mastima i proteinima. Zato izaberite jaja i neku voćku i podmladite se!

Podmladi se iznutra ishrana Podmladi se iznutra!

Bobice za užinu -Borovnice su prepune antioksidantima, kao i jagode. Neka vam to bude zdrava užina na poslu!

Ustanite -Ako sedite po ceo dan to je siguran put do celulita, viška kilograma, krive kičme i slično. Ok, vaš posao je takav, ali niko vam ne brani da s vremena na vreme ustanete i prošetate malo, popričate sa nekim. Čim ustanete sa stolice vaš metabolizam se ubrzava!

Zeleni čaj -Kombinacija belog i zelenog čaja usporiće oštećenje mozga izazvano starenjem, pokazale su studije.

Prijatelji -Zamenite gledanje u kompjuter i telefon i dopisivanje na društvenim mrežama za vreme sa vašim prijateljima, uživo! Ništa vas ne može podmladiti kao dobar razgovor, smeh i zabava!

Lenka Gatić

Editors choice