Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Nemojte dozvoliti da vam nepromišljeni potezi unište najlepši dan – vaše venčanje! Uz listu svega što treba da uradite, mi vam dodajemo listu onog što nikako ne treba da uradite, jer vreme pre venčanja nije preporučljivo za eksperimentisanje po pitanju izgleda. Neposredno pre venčanja, zaboravite radikalno improvizovanje po pitanju kose, lica, kože i uopšte celokupnog izgleda. Budite obazrivi i sve će proći odlično!

Nova boja kose

Ako se niste usudili da do sada promenite boju kose, verujte da ni sada, pred venčanje, nije vreme za to! Koliko god vaš frizer bio odličan, izbegavajte da menjate boju kose neposredno pred venčanje. “Nikad se ne zna koliko boja može da oksidira ili kako će izgledati sa tonom kože. Ako želite da osvežite boju bez ugrožavanja svog izgleda, pitajte frizera da vam stavi lagani preliv koji će oživeti vašu boju, ali ništa dramatično drugačije”, savetuje Pol Labreke, jedan od najboljih frizera u Njujorku.

Drastično šišanje

Koliko god želite da ošišate dugu kosu na paž ili do ramena, a nikad do sada to niste uradili, ne činite to u ovo vreme. Nikad ne znate kako će vam se dopasti odraz u ogledalu, te postoji velika mogućnost da ćete se razočarati, te uspaničiti pred važan dan. Uopšte, sveže ošišana kosa dobija oštre krajeve i drugačiju teksturu što može da vam odmogne u pravljenju frizure. Budite oprezni i promišljeni.

things to avoid before wedding 003 Pet stvari koje ne treba da radite pred venčanje

Sredstvo za samopotamnjivanje

Pripreme za venčanje najbolje je da obavite makar mesec dana pre samog venčanja. Tako ćete biti sigurni šta vam se dopada, šta ne i kako želite da izgledate najvažnijeg dana, bez dileme i neizvesnosti kako će izgledati ono što ste planirali. Samopotamnjivanje raznim sredstvima može da ima preteran učinak na vašoj koži, a postoji i mogućnost da vaša koža ne upije ravnomerno sve slojeve kreme ili spreja, naročito ako ga radite sami. Ukoliko se odlučite za ovaj potez odaberite profesionalca u tom poslu.

Editors choice