Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Usne zahtevaju dodatnu negu. Da bi ostale meke i spremne za romantične poljupce, moramo voditi računa o njihovoj hidrataciji. Evo nekoliko saveta koji će vam pomoći u tome.

Uklonite suvu kožu

Ovo je prvi korak i jedan od najvažnijih saveta u nezi usana. Isperutanu kožu možete skinuti mekom, suvom četkicom za zube. Nemojte grubo trljati, već lakim pokretima skinite suvu kožu sa usana.

Hidrirajte usne

Usne se ne regenerišu podjednako brzo kao koža. Da biste je održali nežnom, morate je negovati. Koristite hidratantnu kremu, umesto balzama. On može zaštititi vaše usne od sušenja na hladnom vetru, ali joj ne može dati potrebnu hidrataciju.

Nemojte oblizivati usne

Tako samo doprinosite njihovom sušenju. Mnoge žene koriste labela i sjajeve da bi sprečile isušivanje, ali kao što smo već rekli, ono može samo zaštiti vaše usne od pucanja na vetru, ali ih ne hidrira. Pritom, koristite labela bez ukusa i mirisa. Svaka aroma slatkog voća podstaći će vas da oblizujete već suve usne.

143 Osam saveta za negu usana

Ako su vaše usne suve i ispucale, ne nadajte se poljupcu!

Zaštitite ih od sunca

Usne su mesto koje često zapostavljamo pri nanošenju krema za zaštitu od sunca. Međutim, one su podjednako važan region za negu. Sredstva za ovu vrstu nege mogu se nađi u obliku labela.

Napravite svoj balzam

Ako preferirate prirodne proizvode, možete sami napraviti svoj balzam za usne. Bićete sigurni u poreklo sastojaka i vašim usnama će prijati lagana, prirodna formula umesto hemijskih supstanci.

Potražite proizvode koji vam najviše odgovaraju. U ponudi je čitav dijapazon preparata od onih protiv starenja, preko sredstava za zaštitu od UV zraka do običnih hidratantnih krema i balzama. Koji god da odaberete, pažljivo pročitajte sastav proizvoda. Izbegavajte one koji sadrže alkolhol ili kiseline, jer će one isušiti vaše usne.

234 Osam saveta za negu usana

Hidrirajte usne kremom, ne balzamom

Rešite se loših navuika!

Pored oblizivanja, štetno je i grickanje suvih usana. Takve navike iritiraće vaše usne i učiniti ih ne samo suvim već i osetljivim.

Volite karmine?

Odaberte hidratantne ruževe kojima ćete negovati usne, a istovremeno će izgledati privlačno. Takođe, nećete doći u iskušenje da grickate usne ili da se oblizujete.

Vodite računa o usnama i vrlo brzo ćete poljupcima biti nagrađeni za svoj trud.

328 Osam saveta za negu usana

Privlačne usne su sinonim za poljupce

Tekst: Saška Stojadinović

Editors choice