Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Za vreme letnje sezone često nas savetuju o tome kako da negujemo kožu i da je zaštitimo od sunca a zaboravljaju da je jednako važno da zaštitimo i kosu. Vrlo je važno negovati je pravilno jer i ona enormno pati kada je izložena suncu i toploti. Bez odgovarajuće nege, uskoro ćete možda otkriti da je vaša do sada zdrava kosa postala krhka i suva.

beach wavy hair Nega kose u letnjim danima

Leti je kosi još više potrebna hidratacija

Hranite vašu kosu

Vlas je sastavljena od neživog tkiva, sunčevo zračenje ugrožava protein koji gradi dlaku (keratin) i melanin koji joj daje boju i štiti je od zračenja. Zato leti kosa postaje krta, lomljiva, svetlija, gubi sjaj i teško se raščešljava. Ne treba da izbegavate da koristite obilne količine letnjih proizvoda za negu kose.

Počnite od korišćenja hranljivog regeneratora, ali takođe i odgovarajućeg šampona za vaš tip kose. Samo obratite pažnju da se opredelite za lake proizvode jer ćete je tokom letnjeg perioda sigurno češće prati.

Zatim obratite pažnju da zaštitni serum ne izostaje iz torbice sa vašim proizvodima za negu. Serum za kosu će zaštititi vlasi od štetnog uticaja sunčevih zraka i neće doći do preteranog gubitka vlage.

Možda neće biti potrebno ali ne morate da ignorišete ni maske za kosu. Ovi proizvodi će takođe vratiti vlažnost vlasima koje su bile izložene velikoj toploti.

Šeširi Nega kose u letnjim danima

Zaštitićete kosu i izgledati šik

Koristite dodatke

Bez obzira na kvalitet proizvoda za negu kose koje upotrebljavate, bitno je da koristite i dodatke kao što su kape, šeširi, lagane marame ili stilske suncobrane. Sve su to pogodne opcije za zaštitu kose.

Izbegavajte preparate za oblikovanje

Koliko god da volite da ispravljate kosu ili da je fenirate, leti se treba držati podalje od svih aparata za oblikovanje. Koristite ih štedljivo tako da vaša kosa ne izgubi još vlažnosti i suprostavi se vašim naporima za negu kose. Ako upotrebljavate fen, podesite njegovu jačinu na minimum i držite ga bar dvadesetak centimetara udaljenog od kose.

Jovana Jovović

Editors choice