Većina devojčica voli da ima dugu kosu. Međutim, mnoge od njih bi da tako dugu kosu, nose raspuštenuneočešljanu… Zbog toga, kada im priđete sa gumicom ili šnalom, gledaju na sve načine da izbegnu da im ta “čuda” stavite na glavu.

E pa, možda smo našli rešenje za to! Kada im pokažete ovih nekoliko predloga frizura, možda će i pristati da sede mirno ispred vas desetak minuta i da vam dozvole da im napravite jednu od njih.

Riblja kost

Odavno popularna, ova frizura je poslednjih godina malo modifikovana, tako da je možete napraviti tako da ne kreće od čela. Izgledaće božanstveno, a kosa će biti uredno pokupljena.

riblja kost1 Napravite svojoj devojčici divnu frizuru

 

Balerina punđa


Ova punđa vam je laka za pravljenje, zato što svu kosu treba da pokupite u rep, a zatim da njega obavijete oko te iste gumice i zakačite ukosnicama. U poslednje vreme postoje čak i specijalni dodaci za ovakve punđe, koje možete naći u radnjama gde se prodaju svi dodaci za kosu. Vašoj devojčici će izgled balerine, verovatno biti dovoljan da je ubedite.

Ballerina pundja Napravite svojoj devojčici divnu frizuru

 

Rajf pletenica


Ako vaša devojčica ipak insistira da nosi puštenu kosu, ono što možete da uradite je da joj bar prednji deo upletete u pletenicu, kako biste ga sklonili sa očiju, a ona istovremeno izgledala uredno i lepo.

pletenica rajf1 Napravite svojoj devojčici divnu frizuru

 

Mašna u stilu Mini Maus


Naslov vam sve govori. Ovo je frizura za kojom će svaka mala devojčica “pošizeti“! Potrebno je vrlo malo strpljenja, a rezultat je fantastičan.

mini1 Napravite svojoj devojčici divnu frizuru

Olivera Denčić

Comments