Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Predstavljamo vam nekoliko saveta koji će vam biti od koristi kada je u pitanju rad sa stilistima.

Planirajte unapred

Najpre, saradnja sa profesionalcem za kosu i šminku se svodi na to da prvenstveno pronađete pravu osobu i to barem šest meseci unapred. Ovako ćete imati vremena da uzmete u obzir nekoliko izbora i da zakažete probne i konačni termin, pre nego što vam neko drugi ukrade omiljenog stilistu ispred nosa. Takođe, ako počnete sa traženjem prave osobe na vreme, imaćete vremena da se uverite da je osoba koju ste izabrali pravi izbor za vas!

Isprobajte pre nego što donesete konačne odluke

Kao što smo već pomenuli, imati probne ture je sjajan način da uporedite različite stiliste i može vam pomoći da usavršite svoj mladenački izgled unapred. Ako imate neki određeni look ili stil frizure u koji ste zaljubljeni i želite da ga isprobate, tražite od stiliste. Međutim, budite svesni da nešto što na nekom drugom izgleda sjajno, na vama može da izgleda potpuno drugačije, pa zbog toga iskoristite priliku da svoj omiljeni izgled prilagodite sebi. Ne zaboravite da ponesete i nakit koji ste planirali, ukrase za kosu i bilo šta od akcesoara koje ste predvideli.

tips for bridal make up Kako da radite sa profesionalnim stilistima za venčanje

Pustite profesionalce da vam pomognu

Budite fleksibilni

Iako imate jasnu zamisao onoga što želite, ipak je najbolje rešenje biti fleksibilan i dati šansu stručnjaku da vam da predloge. Oni su profesionalci i možda će vam pomoći da imate bolji uvid u stvari. Budite otvoreni i iskoristite stručnost svog stiliste!

Dođite čisti    

Kada god dođe vreme za probu, dođite čistog lica i kose u kojima nema nikakvih proizvoda. Ovo će sprečiti mešanje vaših proizvoda sa onima koje stilista planira da koristi. Ovo takođe znači da ćete moći da iskoristite proizvode za koje vaš stilista smatra da će najbolje ići uz boju vaše kože i kose.

Pokažite obrvama malo ljubavi

Kada sarađujete sa stilistom u želji da stvorite savršen izgled, ne zaboravite da sredite obrve! Preporučujemo da odete na sređivanje obrva, bilo pincetom ili voskom, barem dva dana ranije! Taj period između korekcije obrva i šminkanja je dovoljan da se bilo kakva moguća iritacija povuče.

Jedite pre dolaska

Ako planirate da nešto gricnete ili da odete na ručak, najbolje bi bilo da to uradite pre nanosa šminke. Mnogi šminkeri će vam obezbediti i pomoćne “alatke” za šminkanje koje ćete koristiti tokom dana, pa ne zaboravite da ih pitate. Ubacite i po koju slamčicu u svoj neseser, jer je ovo odličan način da vam karmin ostane na mestu.

Nosite košulju na raskopčavanje

Niko ne želi da upropasti svoju profesionalno stilizovanu kosu i šminku tako što će skidati majicu preko glave, tako da predlažemo da obučete nešto što može da se raskopča. Naravno, vrlo je moguće da ćete venčanicu morati da oblačite preko glave, ali, zamolite stilistu da bude tu ukoliko dođe do nekih problema.

Ako ste već imali priliku da radite sa profesionalcima i imate koristan savet koji mi nismo naveli, podelite sa nama!

Tekst: Maja Luković

Editors choice