Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/3

Pinterest je fenomenalno rešenje za nastanak vaših ideja ukoliko imate problema sa kreativnošću i maštom. Osim što možete pronaći odlične modele venčanica, odela, enterijera i uređenog prostora gde treba da se održi vaše venčanje, tamo možete naći ideje za svaki pojedini deo vašeg izgleda, od cipela i aksesoara, do šminke i frizure.

Da biste razrešili dileme oko frizure koja vam najbolje pristaje, prvo se odlučite za nekoliko onih koje vam se dopadaju, pokažite ih svom frizeru, a neka on kao profesionalac odluči koja najbolje pristaje vašem obliku lica. Takođe, ukoliko vam je kombinacija za venčanje opuštena, možete da raspustite kosu u blage lokne i stavite neodoljivi cvetni rajf. Ako ste vrlo elegantni i prefinjeni na dan venčanja možete da se odlučite za punđu i skupljenu kosu. Mi vam predstavljamo predloge, a izbor je na vama!

wedding hairstyles on pinterest cage veil Inspiracija sa Pinteresta: Predivne frizure za venčanje wedding hairstyles on pinterest garden inspired Inspiracija sa Pinteresta: Predivne frizure za venčanje

Editors choice