Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Najvažniji trendovi venčanica u 2020.

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Najbolji momenti venčanja u filmu “Downton Abbey”

1/3

Pinterest je fenomenalno rešenje za nastanak vaših ideja ukoliko imate problema sa kreativnošću i maštom. Osim što možete pronaći odlične modele venčanica, odela, enterijera i uređenog prostora gde treba da se održi vaše venčanje, tamo možete naći ideje za svaki pojedini deo vašeg izgleda, od cipela i aksesoara, do šminke i frizure.

Da biste razrešili dileme oko frizure koja vam najbolje pristaje, prvo se odlučite za nekoliko onih koje vam se dopadaju, pokažite ih svom frizeru, a neka on kao profesionalac odluči koja najbolje pristaje vašem obliku lica. Takođe, ukoliko vam je kombinacija za venčanje opuštena, možete da raspustite kosu u blage lokne i stavite neodoljivi cvetni rajf. Ako ste vrlo elegantni i prefinjeni na dan venčanja možete da se odlučite za punđu i skupljenu kosu. Mi vam predstavljamo predloge, a izbor je na vama!

wedding hairstyles on pinterest cage veil Inspiracija sa Pinteresta: Predivne frizure za venčanje wedding hairstyles on pinterest garden inspired Inspiracija sa Pinteresta: Predivne frizure za venčanje

Editors choice