Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Warning: imagejpeg(/srv/wannabe/bride/wp-content/uploads/2013/07/Svadbena_frizura_za_svaki_oblik_lica_Cetvrtasto_lice-870x350.jpg): failed to open stream: Permission denied in /srv/wannabe/bride/wp-includes/class-wp-image-editor.php on line 387

Možda stil venčanice koju ste odabrale možete da opišete i potpunom strancu iz autobusa, ali, koliko ste pažnje posvetile obliku lica kada ste planirale svoj svadbeni izgled? Odaberite til koji volite ali ga prilagodite obliku vašeg lica i izgledaćete zanosno, garantujemo!

Četvrtasto lice: Lokne sa dosta volumena

Četvrtaste vilice imaju jače uglove kod linije kose i linije vilice, pa je cilj da se ta ta oštrina ublaži i da se doda pokret koji će uz to ići dobro. Prirodno kovrdžava kosa u ovom slučaju može ostati u svom originalnom obliku sa još dodatih kovdža koje se naprave uz pomoć figara kojim se uklone razdeljci, a istovremeno se koristi vaša prirodna tekstura koja ublažava jačinu vilične structure. Lokne koje imaju pokret, tj. one koje više ‘odskaču’ imaju prelepu energiju i sam izgled privlači poglede; dalje, odvlači pažnju od jake vilice i stavlja akcenat na kosu. Slojevi i stepenovi oko strana lica prave nežniji ram licu te se ova frizura može nositi i sa skupljenom i puštenom kosom.

Celebrity inspiracija: Dženifer Lopez (Jennifer Lopez)

lice četvrtasto Idealna frizura: Četvrtasto lice

Izgledajte zanosno uz odgovarajuću frizuru

Maja Luković

 

Editors choice