Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Najbolji momenti venčanja u filmu “Downton Abbey”

Najlepši jesenji nevestinski buketi

Dekorativni dodir jeseni na tvom venčanju

Horoskop otkriva: Kako bi izgledala tvoja savršena prosidba?

Čudesni nevestinski buketi – koji nisu cvetni

10 dana pre venčanja – 10 stvari koje ne smeš da zaboraviš

Najlepši hoteli za medeni mesec – za ljubitelje vina

Fotografije sa venčanja koje moraš imati

1/2

Pripreme za venčanje ne dozvoljavaju dobro prospavanu noć. Muče vas silne obaveze, drma trema pre nego što izgovorite “da”, a u nekom trenutku shvatite da ja vaša koža vama rekla “ne” tako što je postala suva, podložna bubuljicama i nema onog sjaja kojim katkad sija.

Ono što vama treba jeste brzinska nega sa efektnim učinkom, a kako biste postigle velike rezultate za veoma kratak period mi ćemo vam otkriti trikove.

Kažu da je tajna u kvalitetnom snu. Tada koža diše, regeneriše se i stvara nove ćelije.

Važno je da priuštite sebi ovo zadovoljstvo i da alarm odložite da zvoni koji sat kasnije. Ne samo da ćete imati više energije za obavljanje zadataka, već ćete izgledati svežije, a na koži se neće primetiti tragovi umora, ni podočnjaci, ni kesice ispod očiju.

Stručnjaci naglašaju da pre šminke, treba odraditi kompletan tretman lica, zato, ne zaboravite da isplanirate i ovaj naizgled sitan, a veoma važan detalj.

Idite na spavanje sa čistim, detaljno opranim licem, jer ako ostane iole šminke, to može napraviti veliki problem zato što je to odlična podloga za stvaranje akni i mitisera.

Editors choice