Upoznajte Sanju, i uživajte u njenom poimanju trendova i stila kada je o make up-u reč.

WANNABE BRIDE: Kada i kako si odlučila da se baviš šminkanjem?

SANJA THE LINE: Oduvek sam bila veliki ljubitelj i čitalac modnih časopisa. Prateći modu, modne trendove i često šminkajući rođake i prijateljice, vremenom se javila ljubav prema šminkanju. Da bih naučila više, rešila sam da upišem školu šminkanja “Dragana Vurdelje” i da se upustim u make-up vode.

Radila si na raznim modnim i beauty projektima. Koje bi izdvojila i zbog čega?

Na početku karijere imala sam priliku da se susretnem sa Anom Šekularac i njenim kreacijama na snimanju videa za, tada njenu najnoviju, kolekciju gde sam bila zadužena za jednog od šminkera. Moram priznati da mi je to jedan od omiljenih poslovnih projekata, zato što cenim njen rad i viziju koju prenosi na njene kreacije i sama atmosfera koja je bila tokom celog snimanja… Uživala sam.

Koju razliku bi napravila između običnog šminkanja i šminkanja za venčanja?

U suštini razlika ne postoji. Da li ću šminkati za venčanje ili za neku drugu svečanu priliku, u svakom slučaju posvećujem istu pažnju i vreme za rad da bi krajnji rezultat bio najbolji, besprekoran i da je klijent zadovoljan ishodom.

374023 4694417323778 139152604 n Beauty intervju: Sanja the Line

Krajnji rezultat uvek mora da bude besprekoran

Gde mlade najčešće greše kada je reč o make up-u za venčanja?

Jedna od situacija sa kojima se susrećem je da ženska osoba koja nije navikla i ne koristi često proizvode za šminku ima odbojnost prema intenzivnijoj šminci koja je neophodna da bi ona izgledala prirodno, a opet dovoljno istaknuto istovremeno na profesionalnim fotografijama i u prirodi.

Koji beauty trend bi buduće mlade trebalo da isprate ove sezone?

Ove sezone popularni su ultra light pin up ruževi crvenih, mekih tonova, nežno rumenilo – breskva ton sa blagim ajlajnerima braon ili crne boje.

Šta je sve neophodno za jedan klasičan beauty izgled?

Klasičan beauty izgled podrazumeva lagan nanos pudera tečnog ili mineralnog u zavisnosti od tipa kože uz rumenilo. Takođe, neophodna je maskara i po izboru sjaj ili ruž svetlijih nijansi.

sanja the line1 Beauty intervju: Sanja the Line

Više od šminke, više od trenda

Na Wannabe Bride magazinu čitateljke će moći da uživaju u tvojim savetima. Šta sve možemo očekivati u okviru tvoje kolumne? 

Prvenstveno drago mi je što ću učestvovati u davanju saveta svima onima koji žele da čuju stručno mišljenje i koji nalaze zadovoljstvo u tome da se na malo profesionalnijem nivou pozabave šminkom, ali svakako će biti široka paleta raznovrsnih stilova i beauty pravaca koje će, svako ko je zainteresovan, moći da prati.

Izaberite Sanju za svog šminkera i posetite naš Wedding Vodič!

.

Tekst: Jovana Katić

Comments