Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Možete pretpostaviti da se ne radi o artiklima kao što su grickalice, lisnato testo, pica i testenine. Ipak, ako ste spremne na to da se hranite zdravo i kroz raznorazne proizvode unosite vodu – onda nastavite da čitate ovaj tekst. Nabrajamo nekoliko ključnih proizvoda, voćki i povrćki koje treba da konzumirate kako bi vaša koža blistala svaki dan.

Crvene paprike

U njima možete uživati bilo da su žive ili skuvane/ispržene. Ovo povrće karakterističnog ukusa bogato je vitaminom C, a sadrži i dijetalna vlakna i vitamin B6. Bogato je karotenoidima koji sprečavaju bore i pojačavaju cirkulaciju.

Red bell peppers1 Artikli za besprekornu kožu

Čokolada za kuvanje

Ovo je mnogima omiljeni dijetalni proizvod koji pomaže i u održavanju savršene kože. Crna čokolada je bogata antioksidantima, masnim kiselinama i flavanolom koji koži lica daje sjaj.

Losos

Neverovatni proizvod koji se konzumira protiv stresa, nervoze i depresije. Losos vas takođe snabdeva dnevnom dozom vitamina D koji je odgovoran za rad srca, jačinu kostiju, rad creva i zdravo funkcionisanje mozga – ali i sprečava stvaranje bora i akni.

Kokosovo ulje

Šta mislite, zašto u Indiji ljudi u pedesetim godinama izgledaju kao da imaju tridesetak? Zato što se tamo svi hrane (i spremaju hranu) na kokosovom ulju. Ono sadrži lauričke kiseline koje se neverovatno efektivno bore protiv virusa, infekcija, zapaljenja i akni. Takođe mu nema premca kada se radi o hidrataciji vašeg lica koje će zbog kokosovog ulja uvek biti hidrirano, meko i bez bora.

Zeleni čaj

Dobro, svi znamo da je zeleni čaj magični napitak koji je dobar za mozak, dušu, telo, kožu, srce, leči viruse, rasteruje bakterije, sprema kuću, pravi ručak, vodi decu u vrtić i dobar je za sve. Baš sve! Ovo je savršen izvor antoksidanata i jedinstvenih amino kiselina. A kada je vreo, ispušta katehine – antioksidante koji umanjuju rizik od kancera i odlično deluju protiv zapaljenja.

Spanać

Mnogi ne vole spanać, ali on je fantastičan izvor gvožđa, hlorofila, vitamina E, magnezijuma, vitamina A, vlakana, proteina i vitamina C. Zbog svojih dejstava, vitamini C, E i A posebno su dobri za vašu kožu.

Spanać sadrži antioksidante koji su dobri u borbi protiv svih tipova kožnih problema, zato ga ne preskačite za trpezom!

Spinach Artikli za besprekornu kožu

Una Hadži – Nikolić

Editors choice