Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Svaka devojka zaslužuje venčanje iz snova. Međutim, kao i sve i snovi se razlikuju od osobe do osobe. Devojke maštaju o različitim venčanjima. Ako ste vi jedna od devojaka koja mašta o bajkovitom venčanju, na kojem će izgledati kao princeza, ovo je pravi tekst za vas.

Venčanje u dvorcu. To je tako romantično, istorijski i bajkovito. To je naprosto čarobno. Predstavićemo vam nekoliko prelepih dvoraca iz različitih vremenskih perioda, različitih kultura i koji se nalaze na različitim mestima sveta. Tako slični, a tako različiti odgovaraće idejama o bajkovitim venčanjima koje su slične, a koje se opet i razlikuju u zavisnosti od želje pojedinaca.

Prvi dvorac koji vam predstavljamo jeste “The Artist’s Castle” čija je lokacija Francuska. Ovaj fantastičan dvorac nalazi se u Kanu, na francuskoj rivijeri. Ovaj predeo prvo su naselili Rimljani pre 2000 godina. Dvorac datira još od XIV veka i veoma je blizu mora. Ova veličanstvena građevina obuhvata dve kule, bedeme, kao i terase i kupole čije kapije imaju fantastočan pogled na more.

slika18.jpg8 Venčajte se u nekom od ovih velelepnih dvoraca (1. deo)

“The Artist’s Castle” , Francuska

Dvorac koji nas ostavlja bez daha zbog njegovog velelepnog izgleda i imanja koje se nalazi u sklopu njega, definitivno je dvorac “Ashford” u Irskoj. Dvorac se nalazi na 350 hektara vrhunski održavane bašte. Ovaj dvorac datira od davne 1228. godine. Ono što je veoma zanimljivo a tiče se ovog dvorca jetste da je danas on spoj nespojivog. Naime, on sadži sve bajkovite elemente jednog zamka, ali isto tako sadrži i moderne elemente. U sklopu dvorca se nalazi predivan restoran. Uživajte na vašem venčanju i ostanite ovde na medenom mesecu i uživajte u irskom gostoprimstvu i božanstvenoj prirodi.

slika28.jpg8 Venčajte se u nekom od ovih velelepnih dvoraca (1. deo)

“Ashford” , Irska

Paronella Park” jedan je od najneobičnijih dvoraca. Nalazi se u Australiji, koja nije naročito bogata ovakvim građevinama. Raskošna vegetacija kišnih šuma, vodopadi, tropske biljke i ruševine okružuju dvorac. Ovo mesto je očaravajuće.

slika38.jpg8 Venčajte se u nekom od ovih velelepnih dvoraca (1. deo)

“Paronella Park”, Australija

Dalhousie” je veoma lep i interesantan dvorac. Nalazi u Škotskoj. Smešten je na rečnoj obali i okružen je šumom. Ovaj srednjevekovni dvorac pun je romantike i istorije koja uključuje Edvarda I i kraljicu Meri. “Dalhousie” se nalazi blizu Edinburga, savršene lokacije za medeni mesec.

slika48.jpg8 Venčajte se u nekom od ovih velelepnih dvoraca (1. deo)

“Dalhousie”, Škotska

Civitella Ranieri” naziv je simpatičnog dvorca u Italiji. To je lep i očuvan dvorac iz XIII veka sa fantastičnim pogledom na prirodu. Važno je da znate da ukoliko imate katoličku uslugu, ne možete obaviti ceremoniju venčanja u dvorcu, dok u njemu možete imati prijem. Ukoliko ste protestanti, u ovom dvorcu možete i da se venčate.

slika58.jpg8 Venčajte se u nekom od ovih velelepnih dvoraca (1. deo)

“Civitella Ranieri” , Italija

Tekst: Aleksandra Grujić

Editors choice