Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Na samom vrhu jednog od nebodera u Tokiju nalazi se novi hotel “Andaz Tokyo”, koji je odličan izbor za sve one goste koji žele da na jednom mestu iskuse sve čari ove fenomenalne japanske metropole. Reč je o hotelu koji je jedan od poslednjih u nizu “izdanaka” lanca hotela “Hyatt” i nalazi se u samom srcu Tokija.

medeni mesec iskusite sve cari tokija 1 Medeni mesec: Iskusite sve čari Tokija

Hotel zauzima prostor od 47. do 52. sprata i nalazi se u vlasništvu japanskog magnata Morija Minorua. Čine ga 164 prostrane sobe pune prirodne svetlosti, iz kojih se pruža veličanstven pogled na “Tokyo Tower”, “Imperial Palace” i “Tokyo Skytree”, drugu po veličini zgradu na svetu.

Ono što hotel “Andaz Tokyo” izdvaja od drugih hotela na svetu jeste neverovatna kuhinja, koja predstavlja spoj zapadnjačkih i istočnjačkih jela, ali i fenomenalni spa tretmani, teretanekursevi joge, kao i veličanstveni bazeni sa neverovatnim pogledom na grad. Čitav kraj u kojem se hotel nalazi je pun sjajnih restorana i prodavnica koje će vam omogućiti jedinstven uvid u japansku kulturu i istoriju, što predstavlja samo jedan deo avanture koju ćete doživeti ako posetite ovaj grad, a koju nikako ne smete propustiti.

medeni mesec iskusite sve cari tokija 2 Medeni mesec: Iskusite sve čari Tokija medeni mesec iskusite sve cari tokija 3 Medeni mesec: Iskusite sve čari Tokija medeni mesec iskusite sve cari tokija 4 Medeni mesec: Iskusite sve čari Tokija medeni mesec iskusite sve cari tokija 5 Medeni mesec: Iskusite sve čari Tokija

Izvor fotografija: harpersbazaar.co.uk

Jasna Đorđević

Editors choice