Na samom vrhu jednog od nebodera u Tokiju nalazi se novi hotel “Andaz Tokyo”, koji je odličan izbor za sve one goste koji žele da na jednom mestu iskuse sve čari ove fenomenalne japanske metropole. Reč je o hotelu koji je jedan od poslednjih u nizu “izdanaka” lanca hotela “Hyatt” i nalazi se u samom srcu Tokija.

medeni mesec iskusite sve cari tokija 1 Medeni mesec: Iskusite sve čari Tokija

Hotel zauzima prostor od 47. do 52. sprata i nalazi se u vlasništvu japanskog magnata Morija Minorua. Čine ga 164 prostrane sobe pune prirodne svetlosti, iz kojih se pruža veličanstven pogled na “Tokyo Tower”, “Imperial Palace” i “Tokyo Skytree”, drugu po veličini zgradu na svetu.

Ono što hotel “Andaz Tokyo” izdvaja od drugih hotela na svetu jeste neverovatna kuhinja, koja predstavlja spoj zapadnjačkih i istočnjačkih jela, ali i fenomenalni spa tretmani, teretanekursevi joge, kao i veličanstveni bazeni sa neverovatnim pogledom na grad. Čitav kraj u kojem se hotel nalazi je pun sjajnih restorana i prodavnica koje će vam omogućiti jedinstven uvid u japansku kulturu i istoriju, što predstavlja samo jedan deo avanture koju ćete doživeti ako posetite ovaj grad, a koju nikako ne smete propustiti.

medeni mesec iskusite sve cari tokija 2 Medeni mesec: Iskusite sve čari Tokija medeni mesec iskusite sve cari tokija 3 Medeni mesec: Iskusite sve čari Tokija medeni mesec iskusite sve cari tokija 4 Medeni mesec: Iskusite sve čari Tokija medeni mesec iskusite sve cari tokija 5 Medeni mesec: Iskusite sve čari Tokija

Izvor fotografija: harpersbazaar.co.uk

Jasna Đorđević

Comments