Sejšeli su jedna od najpopularnijih destinacija za medeni mesec, upravo zbog njihove bajkovite prirode, dugih peščanih plaža i kristalno plavog mora.

Osim što svim parovima koji ovu destinaciju odaberu za medeni mesec omogućavaju romantične trenutke udvoje, na Sejšelima se nalaze i neki od najveličanstvenijih hotela na svetu, koji pružaju odličnu uslugu fenomenalan smeštaj.

Stoga vam danas predstavljamo neke od najveličanstvenijih hotela na Sejšelima.

North Island

Luksuzni hotel “North Island” predstavlja omiljeno mesto poznatih parova za medeni mesec, jer su u njemu, između ostalih, svoj medeni mesec proveli princ Vilijam i princeza Kejt, ali i Džordž Kluni i Amal Alamudin, kojima je ovaj hotel preporučio Bred Pit. Možemo reći da Bred zaista ima dobar ukus, jer samo jedna noć u ovom hotelu košta neverovatnih 2 025 funti.

medeni mesec velicanstveni hoteli na sejselima north island Medeni mesec: Veličanstveni hoteli na Sejšelima

Fregate Island Private

Kao što mu samo ime kaže, privatnost je zagarantovana u hotelu “Fregate Island Private”, jer svih 16 apartmana ovog kompleksa, koji se nalazi na izolovanom ostrvu, imaju svoj bazen, dok samo ostrvo ima sedam plaža. Ukoliko volite da uživate u cvrkutu ptica, onda je ovaj hotel pravi izbor za vas, jer je samo ostrvo stanište preko 100 vrsta tropskih ptica. Međutim, sedam dana provedenih u ovom hotelu, let do Sejšela i let helikopterom do ovog ostrva može koštati i do 14 000 funti.

medeni mesec velicanstveni hoteli na sejselima fregate island private Medeni mesec: Veličanstveni hoteli na Sejšelima

Comments