Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

U prethodnom tekstu smo naveli pet mesta na koja biste mogli da odete sa partnerom i uživate u lepoti predela pred vama. Ovog puta navomo još pet!

Krstarenje Mediteranom

krstarenje mediteranom Sjajna putovanja na koja parovi moraju da odu (2. deo)

Interesantno i evropski romantično

Ugodite sebi krstarenjem po plavim vodoma drevnih predela dok vas neko drugi vozi. Ako vam se ovo dopada, uzmite u obzir sledeću rutu: počnite sa Rimom, potom otiđite u Napulj, Barselonu, Nicu, pa ponovo u Rim. Ovakvo putešestvije će vam svakako biti neverovatno interesantno ako nikada pre niste bili na ovim lokacijama.

Put obale Pacifika

pacifik Sjajna putovanja na koja parovi moraju da odu (2. deo)

Odlučite se za vožnju po prelepim predelima

Ako volite da se vozikate, krenite putem najlepših predela Kalifornije. Počnite u Los Anđelesu i prođite kroz oblasti poput Morou Beja, istorijskog predela pod nazivom Hearst Castle i probajte vina u vinogradima na putu do San Franciska. Pored ovoga, usput ima savršenih mesta koja možete da posetite i uživate. I, što je još interesantnije, sve to možete da obavite za nedelju dana.

Havaji

havai Sjajna putovanja na koja parovi moraju da odu (2. deo)

Havaji imaju prelepe plaže sa najlepšim morem

Naučite kako da surfujete, dišete istovremeno sa egzotičnim ribama, da postetite istrijska mesta i jedete hranu koju vam pripreme kuvari poznatih ličnosti na ostrvu Oahu. Ostrvo nudi neverovatno lepe plaže i talase na istočnoj strani i severnoj obali, muzeje i umetničke galerije, čuvena igrališta i elegantne restorane. Naravno, ne smemo da zanemarimo noćni život Vaikikija, sa svim barovima i klubovima koje nudi, a ako želite da uživate u ruralnom životu kopna, netaknuti predela Kauaija su pravo mesto za vas.

Obilazak Portlanda i kušanje hrane

portland Sjajna putovanja na koja parovi moraju da odu (2. deo)

Uživajte u kulinarskim čarolijama

Fanovi hrane će ceniti činjenicu da će im biti ponuđena šansa da grad dožive iz neke druge, mnogo ukusnije perspektive. Među najboljim turama koje se okreću oko kušanja hrane, svakako je i Forktown Food Tour u Portlandu, u Oregonu koja nudi kulinarske podvige po najlepšim i najšarmantnijim istorijskim kvartovima grada

Puerto Valarta

Puerto Valarta Sjajna putovanja na koja parovi moraju da odu (2. deo)

Iskoristite lepote jednog od najšarmantnijih gradova u Meksiku

Ovaj predeo se smatra jednim od najlepših lokacija za medeni mesec na svetu i svakako je najšarmantniji grad u Meksiku pun savršeno preglednih i divnih pejzaža, sofisticiranih mesta za izlazak, kao i mesta rezervisanih za umetnost. Tu je i spektar restorana koji će vam oduzeti dah, noćnih klubova i loža koje će vas oduševiti. Uživajte u dremanju na suncu i u narednih nekoliko dana igrajući golf, pecajući pod vodom ili radeći bilo šta od noga što vas zanima. Grad je kompaktan, pa je tako sve što želite da vidite blizu jedno drugog ili je udaljeno samo jednu jeftinu vožnju taksijem.

Očekujte još 5 predivnih predloga na koja da odete sa svojom boljom polovinom!

Tekst: Maja Luković

Editors choice