Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Od luksuznih, all inclusive destinacija za medeni mesec poput tropskih ostrva do romantičnih vikend odmora u najpopularnijim gradovima sveta, napravili smo listu predloga za vaše putovanje iz snova, a vama će se makar jedan od njih dopasti.

Medeni mesec je najznačajniji odmor jednog para, ali nakon stresa oko planiranja venčanja, malo ko može sebi priuštiti i taj luksuz da razmišlja o planiranju putovanja. Baš iz tog razloga, svaka pomoć vam je dobrodošla, a mi vas uveravamo da ukoliko odaberete nešto sa ove liste nećete pogrešiti.

Najlepši pogled i prirodno okruženje

Ukoliko želite da imate ono najbolje što Karibi nude, posetite Sugar Beach, u Viceroy rizortu u Sent Luciji. Ovde je 59 vila smešteno na brežuljcima, a pogled sa obe strane je na zlatnu plažu. Ova teritorija je pod zaštititom UNESCO-a, a nemoguće je da ne budete oduševljeni šumom i planinama koje ćete ovde imati priliku da vidite. Možete po ceo dan provesti na svojoj terasi ili u ležaljci, a kada vam dosadi plivajte u toplom moru i uživajte u specijalitetima od ribe.

Cipriani+Dogaressa+Suite Put pod noge: Luksuzne destinacije za medeni mesec

Najbolja zabava

Ako tražite celodnevnu zabavu, naći ćete je u NIYAMA-i na Maldivima. Ova destinacija ima peskovite plaže i tirkizno more koje je uživanje za sva čula, ali gosti ovde ne idu u krevet u deset uveče. Ova destinacija nudi mnoštvo noćnih klubova i barova, u kojima postoje akvarijumi sa ajkulama, a postoji i klub koji je šest metara ispod nivoa mora. Možete da odete i u spa u svako doba dana, a oduševiće vas i otvoreni bioskop.

Divlja priroda

Ako volite netaknutu prirodu, zaputite se u Luisabu u Keniji. Ako želite da spavate pod vedrim nebom proučavajući Mlečni put pre nego što zaspite ili da idete na noćni safari, bilo peške ili na konju, ili da se kupate u šampanjcu, ovo je mesto za vas.

Najbolji kulturni sadržaj

Taj Lejk Palas u Indiji je građevina od belog mermera koja izgleda kao da pluta nasred Pičola jezera, a predstavlja utočište mira za sve one koji prvenstveno traže mir. Dovde dolazite brodom, a kada ugledate ovu građevinu oduševiće vas način na koji je sagrađena, njeni prozori, vrata, raskošne sobe. Oduševiće vas antički nameštaj i rukom oslikani murali, kao i specijaliteti indijske kuhinje i spa centri.

Elephant+Hills+Rainforest+Camp Put pod noge: Luksuzne destinacije za medeni mesec

Za ljubitelje luksuza

Ako želite doručak u tri ujutru, dobićete ga u Ponta dos Ganćosu u Brazilu. Sve je ovde podređeno vašoj udobnosti i uživanju. Privatni bazeni, privatna ostrva, konobari koji vam donose omiljene koktele i vaše inicijale od čokolade, sve to možete naći ovde.

Uživanje u gradu

Ako želite glamurozan miks zlatnog i bež nameštaja, sa drvenim podovima i mermernim kupatilom, naći ćete sve u “Šangri-La” hotelu u Parizu. Kada ovde pomerite zavese, videćete Ajfelov toranj, a sa terase ovog hotela imaćete pogled na nezaboravnu panoramu, koja je interesantna posebno noću kada ceo grad biva osvetljen.

Glamur na plaži

Dani prolaze neverovatnom brzinom kada ste u “Four Season” hotelu na Bora Bori. Uglavnom ćete ovde uživati u vilama koje su smeštene na vodi, kao i u sunačanju na izuzetnim prostranim terasama, konzumirajući najbolje specijalitete od plodova mora. Ronite, pešačite ili idite na masažu. Šta god da ovde odaberete nećete se pokajati.

Elegancija za odrasle

Ako volite da se odmarate sa stilom idite u hotel “Cipriani” u Veneciji. Najbolje kod ovog hotela je što omogućava da se osećate relaksirano i intimno uprkos svojoj poznatoj klijenteli. Sve ovde vrišti od elegancije i stile. Dekor je izuzetan, od Murano stakla, do parketa i svilenih zavesa, sve je elegantno i sa stilom.

Avantura napolju

Khao Sok National Park je prašuma koja je stara 160 miliona godina, a ujedno i dom slonovima, retkih ptica i cveća, ali i prvi plutajući hotel na Tajlandu. Ovde bukvalno možete da se skotrljate sa kreveta i upadnete u vodu. Sve je ekološki napravljeno, a ukoliko želite da hranite slonove i to možete ovde ostvariti.

Zabava na suncu

Sainte Anne Resort je sjajno mesto za sunčanje, a nalazi se na Sejšelima, a to je jer se nalazi na privatnom ostrvu samo 10 minuta brodom. Ovde možete da ronite, da uživate u spa centru, ili da svaki dan ručate u drugom restoranu.

Lenka Gatić

Editors choice