Prošli put smo vam za odlazak na medeni mesec predlagali egzotična letovališta, umirujuće predele bogate šumama, kao i istorijska mesta. Ovaj put, za mladence koji žele urbaniji medeni mesec, predstavljamo veoma lepe gradove u kojima mogu da imaju fantastičan provod, ali i odmor.

Ukoliko želite da posećujete luksuzne restorane, tržne centre, čuvene modne ulice bogate buticima prestižnih brendova, kao i fantastične klubove za noćni provod, a da vaše putovanje i dalje ostane romantično, uživajte u našim predlozima.

Posetite glamurozni Frankfurt koji je spoj tradicionalnog i modernog. U njemu se nalaze istorijske zgrade, muzeji, ali i fantastični stakleni soliteri netipični za evropski stil gradnje. U Frankfurtu, gradu bogatom noćnim klubovima, održavaju se brojni muzički festival, te je stoga provod zagarantovan. Frankfurt je grad u kojem se održava i najveći sajam knjiga na svetu.

slika115.jpg15 Prelepe destinacije u Evropi za vaš medeni mesec (2. deo)

Frankfurt, Nemačka

Berlin je lep i vrlo interesantan grad. Uputite se u priču o čuvenom berlinskom zidu pre nego što pođete u šoping. Noćni provodi u državi kakva je Nemačka koja je bogata klubovima, barovima i kazinima je neprevaziđen.

slika215.jpg15 Prelepe destinacije u Evropi za vaš medeni mesec (2. deo)

Berlin, Nemačka

Pariz – najromantičniji grad na svetu, prestonica mode, grad umetnosti, dizajna i stila. Ovaj grad ljudi opisuju na različite načine, jer je jedan od najinteresantnijh gradova sveta. Moderan, urban, a opet i nežan, romantičan i smiren. Pariz je odlična destinacija za medeni mesec.

slika317.jpg17 Prelepe destinacije u Evropi za vaš medeni mesec (2. deo)

Pariz, Fancuska

Amsterdam je grad bogat raznobojnim građevinama veoma interesantne i simpatične arhitekture. Probajte ukusna holandska peciva u lokalnim kafeima, uživajte u šopingu i obilasku grada.

slika415.jpg15 Prelepe destinacije u Evropi za vaš medeni mesec (2. deo)

Amsterdam, Holandija

London je fantastičan grad bogat istorijom, ali i savremenim pabovima i odličnim noćnim klubovima. London je jedan od značajnijih gradova po pitanju diktiranja modnih trendova, te je bogat i mestima za šoping.

slika515.jpg15 Prelepe destinacije u Evropi za vaš medeni mesec (2. deo)

London, Engleska

Uživajte u provodu koji vam nudi Moskva. Mnoštvo luksuznih restorana, butika, kao i kazina, učiniće vaš medeni mesec savršenim.

slika611.jpg11 Prelepe destinacije u Evropi za vaš medeni mesec (2. deo)

Moskva, Rusija

Prag je grad pun luksiznim restoranima, modnim ulicama u kojima se nalaze butici prestižnih brendova, kao i istorijskim građevinama. Tradicionalna bajkovitost koja ovaj grad krasi tokom dana, pretvara se u urbanu bajkovitost tokom noći. Diskoteke i barovi odlična su mesta za noćni provod u ovom gradu.

slika711.jpg11 Prelepe destinacije u Evropi za vaš medeni mesec (2. deo)

Prag, Češka

Medeni mesec u Madridu je nezaboravan. Uživajte u degustaciji tradicionalne španske kuhinje, plesanju flamenka, poseti kako istorijskim znamenitostima, tako i modernim klubovima i šoping centrima.

slika87.jpg7 Prelepe destinacije u Evropi za vaš medeni mesec (2. deo)

Madrid, Španija

Tekst: Aleksandra Grujić

Comments