Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Prošli put smo vam za odlazak na medeni mesec predlagali egzotična letovališta, umirujuće predele bogate šumama, kao i istorijska mesta. Ovaj put, za mladence koji žele urbaniji medeni mesec, predstavljamo veoma lepe gradove u kojima mogu da imaju fantastičan provod, ali i odmor.

Ukoliko želite da posećujete luksuzne restorane, tržne centre, čuvene modne ulice bogate buticima prestižnih brendova, kao i fantastične klubove za noćni provod, a da vaše putovanje i dalje ostane romantično, uživajte u našim predlozima.

Posetite glamurozni Frankfurt koji je spoj tradicionalnog i modernog. U njemu se nalaze istorijske zgrade, muzeji, ali i fantastični stakleni soliteri netipični za evropski stil gradnje. U Frankfurtu, gradu bogatom noćnim klubovima, održavaju se brojni muzički festival, te je stoga provod zagarantovan. Frankfurt je grad u kojem se održava i najveći sajam knjiga na svetu.

slika115.jpg15 Prelepe destinacije u Evropi za vaš medeni mesec (2. deo)

Frankfurt, Nemačka

Berlin je lep i vrlo interesantan grad. Uputite se u priču o čuvenom berlinskom zidu pre nego što pođete u šoping. Noćni provodi u državi kakva je Nemačka koja je bogata klubovima, barovima i kazinima je neprevaziđen.

slika215.jpg15 Prelepe destinacije u Evropi za vaš medeni mesec (2. deo)

Berlin, Nemačka

Pariz – najromantičniji grad na svetu, prestonica mode, grad umetnosti, dizajna i stila. Ovaj grad ljudi opisuju na različite načine, jer je jedan od najinteresantnijh gradova sveta. Moderan, urban, a opet i nežan, romantičan i smiren. Pariz je odlična destinacija za medeni mesec.

slika317.jpg17 Prelepe destinacije u Evropi za vaš medeni mesec (2. deo)

Pariz, Fancuska

Amsterdam je grad bogat raznobojnim građevinama veoma interesantne i simpatične arhitekture. Probajte ukusna holandska peciva u lokalnim kafeima, uživajte u šopingu i obilasku grada.

slika415.jpg15 Prelepe destinacije u Evropi za vaš medeni mesec (2. deo)

Amsterdam, Holandija

London je fantastičan grad bogat istorijom, ali i savremenim pabovima i odličnim noćnim klubovima. London je jedan od značajnijih gradova po pitanju diktiranja modnih trendova, te je bogat i mestima za šoping.

slika515.jpg15 Prelepe destinacije u Evropi za vaš medeni mesec (2. deo)

London, Engleska

Uživajte u provodu koji vam nudi Moskva. Mnoštvo luksuznih restorana, butika, kao i kazina, učiniće vaš medeni mesec savršenim.

slika611.jpg11 Prelepe destinacije u Evropi za vaš medeni mesec (2. deo)

Moskva, Rusija

Prag je grad pun luksiznim restoranima, modnim ulicama u kojima se nalaze butici prestižnih brendova, kao i istorijskim građevinama. Tradicionalna bajkovitost koja ovaj grad krasi tokom dana, pretvara se u urbanu bajkovitost tokom noći. Diskoteke i barovi odlična su mesta za noćni provod u ovom gradu.

slika711.jpg11 Prelepe destinacije u Evropi za vaš medeni mesec (2. deo)

Prag, Češka

Medeni mesec u Madridu je nezaboravan. Uživajte u degustaciji tradicionalne španske kuhinje, plesanju flamenka, poseti kako istorijskim znamenitostima, tako i modernim klubovima i šoping centrima.

slika87.jpg7 Prelepe destinacije u Evropi za vaš medeni mesec (2. deo)

Madrid, Španija

Tekst: Aleksandra Grujić

Editors choice