Prethodni perod proveli ste u pripremi za venčanje, a sada je došlo na red i planiranje medenog meseca. Ovo je vaše najznačajnije putovanje i morate sve dobro organizovati  kako biste lepo proveli svoj medeni mesec.
Ako do sada niste putovali sami sa svojim partnerom, medeni mesec može biti pravi izazov za vas. Ovo nije ni nalik planiranju letovanja sa svojim prijateljima. Sve je suprotno! Pogledajte stvari koji bi trebalo da izbegavate prilikom planiranja medenog meseca!

 Planiranje medenog meseca: Pet stvari koji bi trebalo da izbegavate

Nemojte putovati prvom kalsom za bliže destinacije

Znamo da ponekad može da bude naporno letenje u drugoj klasi, ali za kraće destinacije to i nije tako važno. Zajedno ste sa svojim partnerom pa vam neće teško pasti kraći let u malo lošijem sedištu. Ovo je već vreme kada imate zajednički budžet pa morate misliti o tome, bolje je da novac od karte uštedite i potrošite negde drugde.

Nemojte zvati roditelje

Naravno da se ovo ne odnosi na zvanje da vam se pridruže na medenom mesecu, ipak je to putovanje za dvoje. Već na telefoniranje roditeljima tokom medenog meseca. Stalno zivkanje i obaveštavanje porodice o tome gde ste i šta radite, može biti prilično neprijatno za vas i vašeg partnera.

Ne čekajte poslednji minut da predate pasoše

Kao i kod svakog putovanja, tako i kod medenog meseca ne čekajte poslednji minut da predate vaše pasoše. Znamo kako službenici mogu da (ne)rade, pa budite obrezni da ne biste zakasnili na svoj let. Proverite da li ste poneli pasoš i krenute na vreme.

Nemojte planirati da radite mnogo toga tokom medenog meseca

Tokom puta na druge detinacije uvek ste obilazili sve lokalitete i znamenitosti. Ovo će sad biti malo teže iz više razloga. Stariji ste i tebaće vam više energije. Naravno da bi trebalo da obiđete što biše mesta ali potrudite se da bar ne bude sve u istom danu. Posvetite malo vremena i pratneru.

Comments