Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Planiranje medenog meseca je jednako važno kao i planiranje prelepog venčanja. Jednom kad haos oko venčanja prestane i kad oboje kažete “Da”, prava zabava počinje. Medeni mesec je prvo bračno putovanje i treba da priuštite sebi luksuz koji zaslužujete. Evo naših 5 saveta kako da organizujete medeni mesec.

Uverite se da želite isto

Pre nego što sve isplanirate, od velike je važnosti da sednete i zajedno odlučite na kakvo putovanje želite da idete. Ukoliko želite da se sakrijete na plaži nedeljama, a vaš partner želi mnogo uzbudljivije putovanje, može postojati mogućnost da otputujete odvojeno. Kako god, sa malo kompromisa i dobre komunikacije bićete u stanju da nađete idealnu lokaciju za vaš medeni mesec, zajedno.

Dobro se informišite

Da biste se uverili da ste odabrali najbolje za vaš medeni mesec, odvojite vreme da istražite koja lokacija je najbolja za vas. Pročitajte što više možete o pet najpoželjnijih destinacija i vidite koja šta ima da ponudi. Čitajte o utiscima ranijih gostiju i nemojte se ustručavati da zovete hotel i pitate sve što vas intereuje.

s22 Pet načina da isplanirate luksuzan medeni mesec

Ulepšaćete svojoj boljoj polovini kompletno iskustvo uz samo nekoliko romantičnih detalja, kao što su doručak na terasi i cvet na jastuku

Editors choice