Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Sa dolaskom leta, dolaze i prave ponude, a mi vam nudimo savršen predlog za uspešan odmor ili medeni mesec.

Pre nego što vam bilo šta kažemo i pokažemo, moramo napomenuti da ne kujete planove ako se niste dobro naradili ove godine, ako nemate debeo novčanik, bogatu tetku ili niste neki skriveni milioner.

Glavna vest letnje sezone je da je One&Only Hayman ostrvo otvoreno za sve posetioce željne dobrog provoda, vrhunske usluge, pa čak i ptičjeg mleka, ako zatreba.

Najbolje odmaralište na svetu zvanično je počelo sa radom, posle kompletnog renoviranja, sa novim objektima, koje imaju potpuno drugačiji izgled, prilagođen tako da gosti hotela mogu da uživaju u svim pogodnostima.

Morate imati na umu da je ovo veoma popularna destinacija za odmor u poslednjih nekoliko decenija.

72 One&Only Hayman ostrvo: Odmaralište koje garantuje kraljevski tretman

Hayman Island ostrvo smešteno je na Velikom koralnom grebenu, koji spada u najlepša mesta na planeti zemlji. Peščana plaža dugačka 2 km savršena je za duge šetnje, a od miline koja vam je pred očima nećete moći da izustite ni reč. Samo gledate i uživate u smenjivanju doba dana.

Ostrvo je nedavno prošlo kroz projekat obnove u koji je uloženo milioni i milioni dolara, uključujući nove bazene i vile, kao i velike apartmane.

Novi smeštaj postavljen je tako da pruža stoprocentno zadovoljstvo, a svi koji su posetili ovo mestu kažu da je ovo nezaboravan doživljan vredan svakog dinara.

Enterijer, arhitektura i divan pejzaž delo su Kerzner međunarodnog razvoja, a ekipa koja stoji iza mukotrpnog rada spada u grupu najpoznatijih dizajnera, arhitekata i vrsnih znalaca i stručnjaka.

Nameštaj je luksuzan, biran po poslednjoj modi, a ugostiteljska usluga na nivou! Novoprojektovani bazen još jedna je povlastica u nizu, a stacioniran je tako da omogućava direktan pristup apartmanima.

Ne zna se još uvek tačan broj barova i restorana, jer se iz dana u dan nešto transformiše, grade se nove stvari, a inovativnost je prisutna, jer idejama nikad kraja.

24 One&Only Hayman ostrvo: Odmaralište koje garantuje kraljevski tretman

Želite da večerate pored bazena i uživate u predivnim koktelima… nikakav problem, vaša želja, za njih je zapovest!

Odličan ukus garantuju profesionalni kuvari i vrsni eksperti u kulinarstvu, koji su posebno zaduženi za spremanje specijaliteta.

Da li smo vam spomenuli da na ostrvo možete doći privatnim avionom i imati privatnu plažu sakrivenu od očiju radoznalih ljudi?

Da, ovo su samo povoljnosti više u kojima mogu uživati svi sa dubokim džepom.

Verujem da će se vaš pogled zadržati na sledećim slikama i dok gledate ovaj raj na zemlji, ne zaboravite da ovo mesto upišete na listu životnih želja!

13 One&Only Hayman ostrvo: Odmaralište koje garantuje kraljevski tretman 33 One&Only Hayman ostrvo: Odmaralište koje garantuje kraljevski tretman 42 One&Only Hayman ostrvo: Odmaralište koje garantuje kraljevski tretman 52 One&Only Hayman ostrvo: Odmaralište koje garantuje kraljevski tretman 62 One&Only Hayman ostrvo: Odmaralište koje garantuje kraljevski tretman 82 One&Only Hayman ostrvo: Odmaralište koje garantuje kraljevski tretman 92 One&Only Hayman ostrvo: Odmaralište koje garantuje kraljevski tretman 101 One&Only Hayman ostrvo: Odmaralište koje garantuje kraljevski tretman 111 One&Only Hayman ostrvo: Odmaralište koje garantuje kraljevski tretman

Izvor fotografija: wheresbrentbeen.com, www.greatdestinationweddings.com.au, blog.luxetravel.com, www.theaustralian.com.au, hotel.qantas.com.au, www.australiantraveller.com, www.allianceabroad.com, www.5starweddingdirectory.com, www.fishingboating-world.com, www.5starweddingdirectory.com, www.emiratesholidays.ae

Violeta Stojanović

Editors choice