Odluka gde će te provesti vaš medeni mesec nije nimalo jednostavna. Iako znamo da vam je najvažnije to da sa vašim dragim budete potpuno sami, bez obzira gde se nalazili, ovo zajedničko putovanje ostaće vam uvek u sećanju. Naravno sva čarolija ovog putovanja upravo je u tome. Iako se većina parova opredeljuje za daleke egzotične destinacije, mi smo izabrali par rajskih mesta u Evropi koja će vam definitvno zaokupiti pažnju. Ovi butik hoteli pružiće vam pravo hedonističko uživanje, neizmeran luksuz i što je najvažnije savršen mir u dvoje.

“Borgo Santo Pietro”, Toskana, Italija

Najromanticniji butik hoteli Evropa vas medeni mesec 01 Najromantičniji butik hoteli u Evropi za vaš medeni mesec

Restaurirani plemićki dvorac iz 13. veka doslovno će vam oduzeti dah! Iako ima samo petnaest soba ovaj butik hotel pravi je mali raj. U njemu možete pronaći sve unikatne umetničke rukotvorine a njegov enterijer restauriran je po originalnom srednjovekovnom izgledu. Sobe su opremljene unikatnim nameštajem, poneki komadi imaju i pozlatu, a svaka je obogaćena specijalnim unikatnim dekorom, muzejskim primercima slika i neprocenjivim pogledom na dolinu Serena. Hotel je okružen veličanstvenim baštama kojima možete prošetati i namerno se izgubiti u njihovom lavirintu opijeni mirisom divljih ruža i jasmina. Hotel poseduje i lični voćnjak i povrtnjak u kome organski uzgaja sve vrste biljaka i tako snabdeva svoju kuhinju. Kuhinja ovog butik hotela čuvena je po svojim gastronomskim jelima izvanrednog ukusa, koji dolazi od potpuno prirodno gajenih namirnica, u koje spada i specijalno vino od organskog grožđa iz hotelske bašte. Filozofija hotela bazira se na skladu čoveka i prirode, vraćanju svojim korenima i osećaju slobode i mira koji smo izgubili životom u velegradu. Poseban užitak je opuštanje u vodi tirkiznog bazena koji je smešten na samoj ivici uzvišice na kojoj se nalazi ovaj butik hotel, te možete uživati u pogledu na zeleni predeo doline Serena dokle god vam pogled doseže. Ovaj hotel idealan je za sve ljubitelje luksuza, koji žele da pobegnu od svakodnevnice i da se podsete šta znači uživanje u svim čulima, te je idealan da u njemu provedete svoj medeni mesec.

Najromanticniji butik hoteli Evropa vas medeni mesec 02 Najromantičniji butik hoteli u Evropi za vaš medeni mesec Najromanticniji butik hoteli Evropa vas medeni mesec 03 Najromantičniji butik hoteli u Evropi za vaš medeni mesec Najromanticniji butik hoteli Evropa vas medeni mesec 04 Najromantičniji butik hoteli u Evropi za vaš medeni mesec

“Poseidonion Grand Hotel”, ostrvo Speces, Grčka

Najromanticniji butik hoteli Evropa vas medeni mesec 05 Najromantičniji butik hoteli u Evropi za vaš medeni mesec

Nekada luksuzna vila velikog grčkog veleposednika iz Atine, koji je vladao ostrvom, danas nije izgubila ni malo od svog veličanstvnog izgleda. Ovaj butik hotel i dalje predstavlja samo srce ostrva i središte zbivanja, a njegov izgled restauriran je tako da ne izgubi ništa od svog prepoznatljivog sjaja kojim je zračio pre vise od stotinjak godina. Ostrvo Speces može biti vasa idealna destinacija ako želite da spojite, luksuz, komfor, mediteranski duh grčke, nebo plavo more i romantiku primorskog gradića. Hotel poseduje dva krila: istorijsko i moderno, oba dizajnirana u klasičnom primorskom stilu. Istorijsko krilo je za ljubitelje antičkog duha, dok je moderno za one koji vole minimalistički stil. Pravo uživanje za parove predstavljaju luksuzni apartmani sa ličnim bazenima, i intimne terase sa kojih puca vidik na luku Dapija. Bogata arhitektura koja je prisutna u svim delovima hotela će vas naprosto očarati, baš kao što su po grčkoj mitologiji sirene očarale mornare. Možemo da se složimo da je odmor u “Poseidonion Grand” hotelu legenda za sebe. U koliko želite strastveni medeni mesec dopustite da vas očara šarm Grčke i ovaj hotel, koji je dobio ime po Poseidonu, grčkom bogu mora.

Najromanticniji butik hoteli Evropa vas medeni mesec 06 Najromantičniji butik hoteli u Evropi za vaš medeni mesec Najromanticniji butik hoteli Evropa vas medeni mesec 07 Najromantičniji butik hoteli u Evropi za vaš medeni mesec Najromanticniji butik hoteli Evropa vas medeni mesec 08 Najromantičniji butik hoteli u Evropi za vaš medeni mesec
Comments