Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Došli smo i do trećeg dela serijala o najlepšim plažama sveta. Da se podsetimo: u prvom delu smo vam predstavili najlepše plaže u urbanim sredinama, u drugom delu imali ste priliku da vidite najlepše avanturističke plaže, dok vam u ovom, trećem delu, predstavljamo divne tropske i egzotične plaže koje su idealne za odmor i relaksaciju.

La Dig je jedno od najpoznatijih ostrva na Sejšelima i jedno je od retkih mesta koje je uspelo da zadrži netaknutu prirodnu lepotu, bez prevelikih hotelskih kompleksa, restorana i barova. Ans Sus Daržan je najpopularnija plaža arhipelaga. Pesak je beo i predivan. Voda je plitka, mirna i kristalno čista zbog grebena koji na ovom delu štiti Indijski okean. Ukoliko se nađete na ovom ostrvu i ovoj plaži, lezite, opustite se, popijte hladno kokosovo mleko i uživajte jer je ova destinacija savršena upravo za uživanje.

slika12.jpg2 Najlepše plaže sveta (3. deo)

La Dig, Sejšeli

Sent Pit Bič je primorski grad okruka Pinelas u Floridi. Istoimena plaža je vrlo zanimljiva. Predivan kolorit prirode, odlični klimatski uslovi, beli pesak i plitka, bistra voda, čine ovu destinaciju neodoljivom i savršenom za opuštajući medeni mesec.

slika22.jpg2 Najlepše plaže sveta (3. deo)

Sent Pit Bič, Florida

Barbados je ostrvska država čije obale zapljuskuju Karipsko more i Atlanski okean. Barbados je jedna od država sa najvišim standardom na svetu. Krej Bič predstavlja jednu od najlepših plaža Barbadosa, te je stoga savršena za lep odmor pun uživanja i opuštanja.

slika32.jpg2 Najlepše plaže sveta (3. deo)

Krej Bič, Barbados

Bahami su država u Atlanskom okeanu. Poznati su po tome što je prvo tlo Novog sveta na koje je Kristofor Kolumbo kročio bilo ostrvo San Salvador u jugoistočnim Bahamima. Ova prelepa država se nalazi na fantastičnom geografskom položaju i ima odličnu klimu. Plaža Kebidž Bič, na ostrvu Paradajs, vrlo je popularna u ovoj regiji. Sunce, beli pesak i kristalna voda, učiniće vaš odmor savršenim.

slika42.jpg2 Najlepše plaže sveta (3. deo)

Kebidž Bič, Bahami

Tulum je mesto u Meksiku, a jedna od najlepših plaža je Tulum Bič. Interesantno je to što je pesak toliko divan i mek da ga ljudi nazivaju puderom od peska. Vrlo je mek i udoban. Ova plaža obiluje prirodnim bogatstvima i odličan je izbor za medeni mesec jer pruža pravo uživanje.

slika52.jpg2 Najlepše plaže sveta (3. deo)

Tulum, Meksiko

Havaji su američka savezna država. Tropska klima, prelepa priroda, bistro more i aktivni vulkani čine Havaje vrlo privlačnim za turiste. Na Havajima možete i da uživate u kulturi kao i poznatom trbušnom plesu uz pratnju muzike izvedene Mua-Ma instrumentima. Najpoznatija plaža Havaja je Punalu’u Bič sa crnim peskom vulkanskog porekla. Ova plaža je prava atrakcija Havaja i inretesanta je upravo zbog crnog peska, te su na ovoj plaži snimali muzički video spotovi i modni editorijali.

slika6.jpg Najlepše plaže sveta (3. deo)

Punalu’u Bič, Havaji

Nadamo se da ste uživali u našem zajedničkom virtualnom putovanju i da ste naučili neke vrlo interesantne geografske činjenice. Neka od destinacija, koje smo vam predstavili kroz ova 3 teksta, će vam sigurno odgovarati za vaš medeni mesec.

Aleksandra Grujić

 

Editors choice