Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Warning: imagejpeg(/srv/wannabe/bride/wp-content/uploads/2013/08/naslov3.jpg3-870x350.jpg): failed to open stream: Permission denied in /srv/wannabe/bride/wp-includes/class-wp-image-editor.php on line 387

Došli smo i do trećeg dela serijala o najlepšim plažama sveta. Da se podsetimo: u prvom delu smo vam predstavili najlepše plaže u urbanim sredinama, u drugom delu imali ste priliku da vidite najlepše avanturističke plaže, dok vam u ovom, trećem delu, predstavljamo divne tropske i egzotične plaže koje su idealne za odmor i relaksaciju.

La Dig je jedno od najpoznatijih ostrva na Sejšelima i jedno je od retkih mesta koje je uspelo da zadrži netaknutu prirodnu lepotu, bez prevelikih hotelskih kompleksa, restorana i barova. Ans Sus Daržan je najpopularnija plaža arhipelaga. Pesak je beo i predivan. Voda je plitka, mirna i kristalno čista zbog grebena koji na ovom delu štiti Indijski okean. Ukoliko se nađete na ovom ostrvu i ovoj plaži, lezite, opustite se, popijte hladno kokosovo mleko i uživajte jer je ova destinacija savršena upravo za uživanje.

slika12.jpg2 Najlepše plaže sveta (3. deo)

La Dig, Sejšeli

Sent Pit Bič je primorski grad okruka Pinelas u Floridi. Istoimena plaža je vrlo zanimljiva. Predivan kolorit prirode, odlični klimatski uslovi, beli pesak i plitka, bistra voda, čine ovu destinaciju neodoljivom i savršenom za opuštajući medeni mesec.

slika22.jpg2 Najlepše plaže sveta (3. deo)

Sent Pit Bič, Florida

Barbados je ostrvska država čije obale zapljuskuju Karipsko more i Atlanski okean. Barbados je jedna od država sa najvišim standardom na svetu. Krej Bič predstavlja jednu od najlepših plaža Barbadosa, te je stoga savršena za lep odmor pun uživanja i opuštanja.

slika32.jpg2 Najlepše plaže sveta (3. deo)

Krej Bič, Barbados

Bahami su država u Atlanskom okeanu. Poznati su po tome što je prvo tlo Novog sveta na koje je Kristofor Kolumbo kročio bilo ostrvo San Salvador u jugoistočnim Bahamima. Ova prelepa država se nalazi na fantastičnom geografskom položaju i ima odličnu klimu. Plaža Kebidž Bič, na ostrvu Paradajs, vrlo je popularna u ovoj regiji. Sunce, beli pesak i kristalna voda, učiniće vaš odmor savršenim.

slika42.jpg2 Najlepše plaže sveta (3. deo)

Kebidž Bič, Bahami

Tulum je mesto u Meksiku, a jedna od najlepših plaža je Tulum Bič. Interesantno je to što je pesak toliko divan i mek da ga ljudi nazivaju puderom od peska. Vrlo je mek i udoban. Ova plaža obiluje prirodnim bogatstvima i odličan je izbor za medeni mesec jer pruža pravo uživanje.

slika52.jpg2 Najlepše plaže sveta (3. deo)

Tulum, Meksiko

Havaji su američka savezna država. Tropska klima, prelepa priroda, bistro more i aktivni vulkani čine Havaje vrlo privlačnim za turiste. Na Havajima možete i da uživate u kulturi kao i poznatom trbušnom plesu uz pratnju muzike izvedene Mua-Ma instrumentima. Najpoznatija plaža Havaja je Punalu’u Bič sa crnim peskom vulkanskog porekla. Ova plaža je prava atrakcija Havaja i inretesanta je upravo zbog crnog peska, te su na ovoj plaži snimali muzički video spotovi i modni editorijali.

slika6.jpg Najlepše plaže sveta (3. deo)

Punalu’u Bič, Havaji

Nadamo se da ste uživali u našem zajedničkom virtualnom putovanju i da ste naučili neke vrlo interesantne geografske činjenice. Neka od destinacija, koje smo vam predstavili kroz ova 3 teksta, će vam sigurno odgovarati za vaš medeni mesec.

Aleksandra Grujić

 

Editors choice