Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Kao što smo već napomenuli u prvom delu serijala o najlepšim plažama sveta, vodićemo vas na različite delove sveta i kroz 3 teksta ćemo vam predstaviti plaže. U prvom delu ste mogli da vidite najinetesantnije plaže u urbanim sredinama. U ovom delu, imaćete priliku da vidite avanturističke plaže i predele. Uživajte!

Vajtheven Bič je najpoznatija i najlepša plaža na ostrvu Vajtsandej u Australiji. Divna i dugačka 7 kilometara, ova plaža je 2008. godine proglašena najčistijom plažom Australije. Predeo prošaran belim peskom i neverovatno čistom vodom, savršen je za vaš medeni mesec. Pesak se sastoji od 98 % čistog silicijuma koji mu daje beo izgled. Za razliku od običnog peska, pesak na Vajtheven plaži ne zadržava toplotu, te je vrlo udobno da posetioci hodaju bosi po ovakvom pesku tokom vrelih dana. Mana ovog peska jeste što može da ošteti elektronske opreme kao što su telefoni i kamere, iako je dobar u brušenju nakita.

slika11.jpg1 Najlepše plaže sveta (2. deo)

Vajtheven Bič, Australija

Kuta je naselje u južnom Baliju u Indoneziji. Istoimena plaža, Kuta, najpoznatija je u ovom naselju i vrlo je interesantna. Odlična je za odmor, ali isto tako i za avanturističke i ekstremne sportive. Australijski surferi često posećuju Kutu zbog odličnih uslova za surfovanje. Kuta je jedna od glavnih turističkih destinacija Indonezije.

slika21.jpg1 Najlepše plaže sveta (2. deo)

Kuta, Indonezija

Pra Nang je odlična plaža u malom gradu Ao Nang na Tajlandu. Totalno je avanturistička i zbog toga, vrlo je zanimljiva turistima. Ukoliko posetite ovu plažu, imaćete utisak kao da se nalazite na snimanju nekog avanturističkog filma, kao npr. nekog iz serijala o Indijani Džons. Penjanje na stene, skakanje u vodu i još mnoštvo zanimljivosti predstavljaju turističke atrakcije ove plaže.

slika31.jpg1 Najlepše plaže sveta (2. deo)

Pra Nang, Tajland

Jugozapadna Kostarika, koja spada u grupu najvažnijih bioloških područja u svetu, ima mnogo lepih plaža i fantastičnih pejzaža. Plaja Uvita je jedna od najpopularnijih plaža ovog područja. Kako ovaj predeo spada među najvažnija biološka područja sveta, ovde je ribolov zakonom zabranjen. Međutim, turisti mogu da uživaju kako u odmoru i sunčanju na ovoj divnoj plaži, tako i u mnoštvu sportova. Ova plaža se nalazi u blizini Dominikala, žarišta surfovanja, što je odlično za ljubitelje ovog sporta.

slika41.jpg1 Najlepše plaže sveta (2. deo)

Plaja Uvita, Kostarika

El Kabo Bič u Kolumbiji jedna je od najlepših plaža ove regije. Obiluje kako peščanim, tako i travnatim površinama. Pogodna je za odmor, ali i za sportove na plaži. El Kabo Bič je odlična destinacija za medeni mesec osobama koje su avanturističkog duha.

slika51.jpg1 Najlepše plaže sveta (2. deo)

El Kabo Bič, Kolumbija

Aleksandra Grujić

Editors choice