Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

U okviru ove teme imaćete priliku da vidite najlepše i najinteresantnije plaže sveta, kao i da naučite neke zanimljive geografske činjenice. Vodićemo vas na različite delove sveta i kroz 3 teksta ćemo vam predstaviti plaže.

Prvi deo obuhvatiće najinteresantnije plaže u urabanim sredinama. U drugom delu govorićemo o avanturističkim plažama i predelima, dok će u trećem delu biti reči o egzotičnim i tropskim plažama.

U zavisnosti od vašeg karaktera, neku od ovih destinacija možete da odaberete za medeni mesec. Uživajte u plažama koje se nalaze u urbanim sredinama, a koje vam ovog puta predstavljamo.

Vaikiki je naselje u Honoluluu, na južnoj obali ostrva Oahu, na Havajima, SAD. Naselje Vaikiki je najpoznatije po plaži Vaikiki Bič, koju vam upravo predstavljamo. Ovo naselje je bogato hotelima, kako onim savremenim, tako i onim istorijskim koji datiraju još od početka 20. veka. Na Vaikiki plaži se nalazi predivan beli pesak koji je stvoren za uživanje. Ova destinacija je odličan izbor za osobe koje vole odmor i relaksaciju, ali isto tako i zabavu, surf takmičenja, predstave, hula ples i još mnogo toga što Vaikiki nudi.

slika1.jpg Najlepše plaže sveta (1. deo)

Vaikiki Bič, Honolulu

Kopakabana je distrikt u južnom delu Rio de Žaneira poznat po svojoj plaži dugačkoj 4 kilometra.  Kopakabana se nalazi na samoj obali i počinje od Avenije Princeze Izabel, a završava kod spasilačke kule broj 6, odnosno kod tvrđave Kopakabana. Najveći koncert na svetu, 1994. godine održao je Rod Stjuart i to na plaži Kopakabana. Roling Stonsi i Raš su takođe napravili višemilionske koncerte na ovoj plaži. Dakle, ukoliko volite kombinaciju dobrog provoda i odmora, Kopakabana je mesto stvoreno za vas.

slika2.jpg Najlepše plaže sveta (1. deo)

Kopakabana, Rio de Žaneiro

Panama Siti Bič (Panama City Beach) je grad u okrugu Bej, Florida, SAD. Da razjasnimo, Panama Siti i Pamana Siti Bič su dva različita grada. Kada je u pitanju Panama Siti Bič, najpoznatija plaža upravo i nosi ime ovog grada, koji se smatra “gradom raspusta”. Naime, stotine hiljada studenata posećuje ovaj grad tokom raspusta. Stoga, ukoliko ste vi, kao bračni par, vedrog i avanturističkog duha, Panama Siti Bič je idealna destinacija za vaš medeni mesec jer pruža neverovatan provod, ali i odmor na prelepom belom pesku.

slika3.jpg Najlepše plaže sveta (1. deo)

Panama Siti Bič, Florida

Akapulko je grad, opština i glavna pomorska luka u državi Gerero na pacifičkoj obali Meksika, 300 kilometara jugozapadno od Meksiko Sitija. Ovaj grad izuzetno je interesantan, kako zbog istorijskih znamenitosti, tako i zbog fantastičnog provoda. Opuštanje i odmor takođe ne izostaju, a za to je najbolja plaža Akapulko Bič.

slika4.jpg Najlepše plaže sveta (1. deo)

Akapulko Bič, Meksiko

Jumirah Bič Rezidens se nalazi u Persijskom zalivu, u Dubai Marini, u Dubaiu, Ujedinjeni Arapski Emirati. Na Jumirah Bič Rezidensu se nalazi 40 kula i ova oblast predstavlja jednu od oblasti sa najvećim i najbržim stambenim razvojem u svetu. Mnoštvo luksuznih restorana, butika i ostalih uslužnih organizacija, kao i plaža sa neverovatnim belim peskom i pogledom na čuveni hotel Burj Al Arab – čine Jumirah Bič Rezidens neodoljivim.

slika5.jpg Najlepše plaže sveta (1. deo)

Jumirah Bič Rezidens, Dubai

Aleksandra Grujić

Editors choice