Ukoliko još uvek niste počeli sa planiranjem medenog meseca ili još uvek niste odabrali destinaciju, na pravom ste mestu. Predstavljamo vam najpopularnije destinacije za koje se mladenci često odlučuju.

Kostarika

“Bogata obala” idealno je mesto za aktivne mladence. Kostarika je veoma pogodna i zbog vremenskih uslova, što je veoma važno. Takođe, predivne plaže i kristalno čista voda, očaravajući prizori i ukusna hrana izmamiće vam uzdahe i poželećete da medeni mesec traje mnogo duže.

Kostarika Najlepše destinacije za medeni mesec

Poželećete da se medeni mesec nikada ne završi

Bora Bora

Ovo ostrvo popularno je već decenijama. Ono je ujedno i jedna od najskupljih destinacija za medeni mesec. Ukoliko imate finansijskih mogućnosti da ga posetite, nećete pogrešiti.

Bora Bora Najlepše destinacije za medeni mesec

Prepoznatljiva destinacija godinama oduševljava mladence

Tajland

U jedan od mnogobrojnih kampova na Tajlandu, namenjenim isključivo za mladence, moguće je doći jedino čamcem. Kamp nudi privatni bazen, spa centar, krstarenje rekom Mekong, kao i zajedničke večere pored vatre. Za sve parove koji uživaju u prirodi, ovo je idealno mesto.

Tajland Najlepše destinacije za medeni mesec

Provedite medeni mesec u nekom od kampova na Tajlandu

Novi Zeland

Krstarenje, vožnja kajakom, surfovanje, ribolov na otvorenom moru – sve što poželite ovde možete naći. U jednom od najpoznatijih hotela Novog Zelanda, pod nazivom Mollies Boutique, možete zatražiti sobu za mladence, koja uključuje doručak u krevetu, spa tretmane, romantične večere…

Novi Zeland Najlepše destinacije za medeni mesec

Novi Zeland – po svačijoj meri

Škotska

Škotska je idealno mesto za sve parove koji žele da provedu medeni mesec u nekom od najpoznatijih zamkova na svetu. Uživajte u miru i privatnosti ili provedite dan na nekom od mnogobrojnih terena za tenis.

Škotska Najlepše destinacije za medeni mesec

Nezaboravan medeni mesec u škotskom zamku

Marakeš

Romantičan, senzualan i uzbudljiv medeni mesec čeka vas u Marakešu. Mnogi turistički vodiči savetuju da se Marakaš poseti sredinom proleća ili jeseni, jer su leta veoma topla.

Marakeš Najlepše destinacije za medeni mesec

Crveni grad podseća na strast, romantiku i nezaboravne pustolovine

Tekst: Zorana Puretić

Comments