Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/4

Nekada prestonica imperije koja je vladala velikim delom sveta, a danas središte divne mediteranske zemlje i omiljena destinacija svetskih putnika, Rim, pleni svojim lepotama. Ovaj večni grad nikada ne gubi svoj sjaj, a bogat je znamenitostima na kojim mu mogu pozavideti mnogi gradovi sveta.

Pored značajnih istorijskih monumenata, poput Koloseuma, Rim je i romantičan grad, o čemu svedoče elegantne Vespe koje plove njegovim brdašcima,ogromne žardinjere sa cvećem, brojne fontane, šetališta i opojni mirisi restorana lokalne kuhinje.

Ova velelepna Italijanska prestonica pravo je mesto za početak bračnog života, a za potpuni doživljaj, od velikog  značaja je i izbor pravog hotela. Doživite bajkoviti medeni mesec u nekom od najlepših hotela Rima.

 Hotel de Russie

hotel de russie rome 2 Medeni mesec u Rimu: Najlepši hoteli večnog grada

Ova velelepna palata sa 122 sobe izgrađena je u 19 veku. Njen restoran lociran je na terasama između trga Del popolo i Španskih stepenica. Hotel je otvoren 2000. godine i vrlo brzo je postao omiljeno stecište Holivudske elite. Mnogo zelenila spolja,a pastelni enterijeri sa umetničkim fotografijama i turskim kupatilima, ono su što odlikuje ovu palatu. Malo je boljih načina da proslavite vašu ljubav od pijuckanja martinija pod palmama u ovom prelepom hotelu.

Editors choice