Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

1/4

Nekada prestonica imperije koja je vladala velikim delom sveta, a danas središte divne mediteranske zemlje i omiljena destinacija svetskih putnika, Rim, pleni svojim lepotama. Ovaj večni grad nikada ne gubi svoj sjaj, a bogat je znamenitostima na kojim mu mogu pozavideti mnogi gradovi sveta.

Pored značajnih istorijskih monumenata, poput Koloseuma, Rim je i romantičan grad, o čemu svedoče elegantne Vespe koje plove njegovim brdašcima,ogromne žardinjere sa cvećem, brojne fontane, šetališta i opojni mirisi restorana lokalne kuhinje.

Ova velelepna Italijanska prestonica pravo je mesto za početak bračnog života, a za potpuni doživljaj, od velikog  značaja je i izbor pravog hotela. Doživite bajkoviti medeni mesec u nekom od najlepših hotela Rima.

 Hotel de Russie

hotel de russie rome 2 Medeni mesec u Rimu: Najlepši hoteli večnog grada

Ova velelepna palata sa 122 sobe izgrađena je u 19 veku. Njen restoran lociran je na terasama između trga Del popolo i Španskih stepenica. Hotel je otvoren 2000. godine i vrlo brzo je postao omiljeno stecište Holivudske elite. Mnogo zelenila spolja,a pastelni enterijeri sa umetničkim fotografijama i turskim kupatilima, ono su što odlikuje ovu palatu. Malo je boljih načina da proslavite vašu ljubav od pijuckanja martinija pod palmama u ovom prelepom hotelu.

Editors choice