Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Najbolji momenti venčanja u filmu “Downton Abbey”

Warning: imagejpeg(/srv/wannabe/bride/wp-content/uploads/2013/02/Slika-112-870x350.jpg): failed to open stream: Permission denied in /srv/wannabe/bride/wp-includes/class-wp-image-editor.php on line 387

Medeni mesec ne traje večno ali možete ga učiniti nezaboravnim. Evropa vam nudi predivne i romantične gradove u kojima se možete opustiti i uživati sa svojim partnerom posle napornih dana planiranja, organizovanja i samog venčanja. Ukoliko ste se odlučili na to da provedete medeni mesec u Evropi, pogledajte naše predloge.

Venecija

Ukoliko ste u potrazi za romantikom, severoistočna Italija je pravi izbor. Možete se diviti starinskoj arhitekturi, šetati Trgom Svetog Marka, ljubiti se na Mostu uzdaha ili uživati u vožnji gondolom.

Slika 221 Medeni mesec u Evropi

Medeni mesec u Veneciji, najromantičnijem gradu na svetu

Prag

Prag je najočuvaniji grad Evrope i glavni grad Češke. Poznat je i po bogatstvu kojim obiluje, pa ima i nadimak “Zlatni Prag”. Prilikom posete Pragu, videćete veliki broj građevina iz 14. veka, a jedna od najpoznatijih je Katedrala Svetog Vida. Nemojte propustiti i obilazak Starog grada, prelazak preko Karlovog mosta, šetnju Trgom Svetog Vaclava i pogled na Astronomski sat. Savetujemo i obilazak malog mesta u blizini Praga, Karlove Vari.

Slika 35 Medeni mesec u Evropi

Mračni i romantični “Zlatni Prag”

Madrid

Najveća evropska metropola i glavni grad Kraljevine Španije… Madrid. Osetite gostoprimstvo, razigranost i vedrinu Španaca. Nemojte propustiti posetu četvrti Uertas, gde su živeli i radili poznati pisci i dramaturzi španskog “Zlatnog veka”, Servantes (Miguel de Cervantes Saavedra), Lope de Vega (Félix Lope de Vega), Kevedo (Francisco Gómez de Quevedo) i Gongora (Luis de Góngora).

Slika 43 Medeni mesec u Evropi

Neodoljivi, razigrani Madrid

Pariz

Glavni i najveći grad Francuske, Grad ljubavi, Pariz. Mnogi odlaze u Pariz da bi se zaljubili, a mi vam savetujemo da ga posetite i uživate u svojoj ljubavi. Obavezno obiđite Ajfelov toranj, Trijumfalnu kapiju, muzeje Luvr i Orsej, katedralu Notr Dam, baziliku Sakre ker, bulevar Osman i operu Garniju.

Slika 55 Medeni mesec u Evropi

Romantika u Gradu ljubavi

Istanbul

Posetite Tursku, Bosforski moreuz i glavni grad Istanbul. Grad obiluje znamenitostima i vidljivi su tragovi mnogih civilizacija. Obavezno posetite Topkalni dvor, ulicu Istiklal, Prinčeva ostrva, Sultan Ahmetovu džamiju, Muzej mozaika, Veliki Bazar i Trg Taksim.

Slika 63 Medeni mesec u Evropi

Milionski Istanbul

Tekst: Jelisaveta Popov

 

Editors choice