Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Medeni mesec ne traje večno ali možete ga učiniti nezaboravnim. Evropa vam nudi predivne i romantične gradove u kojima se možete opustiti i uživati sa svojim partnerom posle napornih dana planiranja, organizovanja i samog venčanja. Ukoliko ste se odlučili na to da provedete medeni mesec u Evropi, pogledajte naše predloge.

Venecija

Ukoliko ste u potrazi za romantikom, severoistočna Italija je pravi izbor. Možete se diviti starinskoj arhitekturi, šetati Trgom Svetog Marka, ljubiti se na Mostu uzdaha ili uživati u vožnji gondolom.

Slika 221 Medeni mesec u Evropi

Medeni mesec u Veneciji, najromantičnijem gradu na svetu

Prag

Prag je najočuvaniji grad Evrope i glavni grad Češke. Poznat je i po bogatstvu kojim obiluje, pa ima i nadimak “Zlatni Prag”. Prilikom posete Pragu, videćete veliki broj građevina iz 14. veka, a jedna od najpoznatijih je Katedrala Svetog Vida. Nemojte propustiti i obilazak Starog grada, prelazak preko Karlovog mosta, šetnju Trgom Svetog Vaclava i pogled na Astronomski sat. Savetujemo i obilazak malog mesta u blizini Praga, Karlove Vari.

Slika 35 Medeni mesec u Evropi

Mračni i romantični “Zlatni Prag”

Madrid

Najveća evropska metropola i glavni grad Kraljevine Španije… Madrid. Osetite gostoprimstvo, razigranost i vedrinu Španaca. Nemojte propustiti posetu četvrti Uertas, gde su živeli i radili poznati pisci i dramaturzi španskog “Zlatnog veka”, Servantes (Miguel de Cervantes Saavedra), Lope de Vega (Félix Lope de Vega), Kevedo (Francisco Gómez de Quevedo) i Gongora (Luis de Góngora).

Slika 43 Medeni mesec u Evropi

Neodoljivi, razigrani Madrid

Pariz

Glavni i najveći grad Francuske, Grad ljubavi, Pariz. Mnogi odlaze u Pariz da bi se zaljubili, a mi vam savetujemo da ga posetite i uživate u svojoj ljubavi. Obavezno obiđite Ajfelov toranj, Trijumfalnu kapiju, muzeje Luvr i Orsej, katedralu Notr Dam, baziliku Sakre ker, bulevar Osman i operu Garniju.

Slika 55 Medeni mesec u Evropi

Romantika u Gradu ljubavi

Istanbul

Posetite Tursku, Bosforski moreuz i glavni grad Istanbul. Grad obiluje znamenitostima i vidljivi su tragovi mnogih civilizacija. Obavezno posetite Topkalni dvor, ulicu Istiklal, Prinčeva ostrva, Sultan Ahmetovu džamiju, Muzej mozaika, Veliki Bazar i Trg Taksim.

Slika 63 Medeni mesec u Evropi

Milionski Istanbul

Tekst: Jelisaveta Popov

 

Editors choice