Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Magična Malta inspiriše pesnike, umetnike i ljubav. Ovo očaravajuće i misteriozno ostrvo, pored neverovatnih plaža i turističkih atrakcija ima da ponudi i neke od najboljih svetskih hotela.

Posetite raj na zemlji na vašem prvom bračnom putovanju, a mi vam preporučujemo neke od najboljih hotela Malte.

Hilton Malta

hilton malta Medeni mesec na Malti: Najbolji hoteli

Hilton hoteli sa pet zvezdica asociraju nas na mermer, luksuzne sobe, bogatstvo i prestiž. Hotel Hilton na Malti ima još jedan dodatan element – dah romantike.

Lociran je uz jednu od najluksuznijih luka za jahte na ostrvu, pa ga okružuju najbolji restorani i noćni klubovi. Ipak, vrlo je moguće da će vas hotel sam po sebi toliko očarati da nećete ni želeti da izlazite. Ptrostrane, luksuzne sobe u mediteranskom stilu i neverovatna mediteranska hrana učiniće da se osećate kao da ste glavni glumci nekog holivudskog filma. Za dodatno opuštanje, tu je hotelska banja i sauna.

Hotel Phoenicia u Valeti

hote phoenicia Medeni mesec na Malti: Najbolji hoteli

Valeta je zvanično deo OEBS-ove kulturne baštine, pa je tako i ovaj predivni hotel sa baštama koje oduzimaju dah, prepun istorije. Pod ovom zemljom sakrivena su raznorazna blaga. Ceo hotel je dizajniran kao omaž neverovatnosti i bogatstvu Malte.

Xara Palace

xara palace Medeni mesec na Malti: Najbolji hoteli

U ovom hotelu osećaćete se kao princeza koja se odjednom transportovala u neku egzotičnu daleku zemlju iz bajke. Romantične bašte i umetnost inspirisana Renesansom učiniće početak vaše lične bajke jedinstvenim.

Grand Excelsior Hotel

grand excelsior hotel Medeni mesec na Malti: Najbolji hoteli

Ovaj centar nalazi se u centru svih događaja na Malti. Nedaleko od opere, restorana sa pet zvezdica, parkova, galerija, arheološkog muzeja, ovaj hotel odgovaraće svim vašim potrebama. Ako tome dodamo još i kristalne lustere i mermerne blistave hodnike, shvatićete da govorimo o jednom od najluksuznijih hotela ovog čarobnog ostrva.

Hotel Valentina

valentina hotel Medeni mesec na Malti: Najbolji hoteli

Minimalistički luksuzni dizajn, udobnost i avangardna atmosfera glavne su odlike ovog hotela. Ceo hotel deluje kao deo neke slike u stilu pop-arta, a lociran je u samom srcu grada Sent Džulijana, dakle na korak od najboljih žurki u gradu. Ovaj hotel idalan je za mlade i urbane parove, željne luksuza i avanture.

Jasna Stanić

Editors choice