Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Magična Malta inspiriše pesnike, umetnike i ljubav. Ovo očaravajuće i misteriozno ostrvo, pored neverovatnih plaža i turističkih atrakcija ima da ponudi i neke od najboljih svetskih hotela.

Posetite raj na zemlji na vašem prvom bračnom putovanju, a mi vam preporučujemo neke od najboljih hotela Malte.

Hilton Malta

hilton malta Medeni mesec na Malti: Najbolji hoteli

Hilton hoteli sa pet zvezdica asociraju nas na mermer, luksuzne sobe, bogatstvo i prestiž. Hotel Hilton na Malti ima još jedan dodatan element – dah romantike.

Lociran je uz jednu od najluksuznijih luka za jahte na ostrvu, pa ga okružuju najbolji restorani i noćni klubovi. Ipak, vrlo je moguće da će vas hotel sam po sebi toliko očarati da nećete ni želeti da izlazite. Ptrostrane, luksuzne sobe u mediteranskom stilu i neverovatna mediteranska hrana učiniće da se osećate kao da ste glavni glumci nekog holivudskog filma. Za dodatno opuštanje, tu je hotelska banja i sauna.

Hotel Phoenicia u Valeti

hote phoenicia Medeni mesec na Malti: Najbolji hoteli

Valeta je zvanično deo OEBS-ove kulturne baštine, pa je tako i ovaj predivni hotel sa baštama koje oduzimaju dah, prepun istorije. Pod ovom zemljom sakrivena su raznorazna blaga. Ceo hotel je dizajniran kao omaž neverovatnosti i bogatstvu Malte.

Xara Palace

xara palace Medeni mesec na Malti: Najbolji hoteli

U ovom hotelu osećaćete se kao princeza koja se odjednom transportovala u neku egzotičnu daleku zemlju iz bajke. Romantične bašte i umetnost inspirisana Renesansom učiniće početak vaše lične bajke jedinstvenim.

Grand Excelsior Hotel

grand excelsior hotel Medeni mesec na Malti: Najbolji hoteli

Ovaj centar nalazi se u centru svih događaja na Malti. Nedaleko od opere, restorana sa pet zvezdica, parkova, galerija, arheološkog muzeja, ovaj hotel odgovaraće svim vašim potrebama. Ako tome dodamo još i kristalne lustere i mermerne blistave hodnike, shvatićete da govorimo o jednom od najluksuznijih hotela ovog čarobnog ostrva.

Hotel Valentina

valentina hotel Medeni mesec na Malti: Najbolji hoteli

Minimalistički luksuzni dizajn, udobnost i avangardna atmosfera glavne su odlike ovog hotela. Ceo hotel deluje kao deo neke slike u stilu pop-arta, a lociran je u samom srcu grada Sent Džulijana, dakle na korak od najboljih žurki u gradu. Ovaj hotel idalan je za mlade i urbane parove, željne luksuza i avanture.

Jasna Stanić

Editors choice