Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Ako vas je zaprosio i sad uveliko sanjarite o najsrećnijem danu u vašem životu. A to je složićete se dan o kome svaka devojka mašta a neretko unapred i planira. Dan kada više ličite na princezu iz bajke u beloj svileno-čipkanoj haljini, sa krem ogrtačem i krunicom na glavi ili pak nekim egzotičnim cvetom. Tada su svi pogledi uprti u vas, prelepi, sijate obasjani ljubavlju i srećom..Da, to je dan vašeg venčanja! A da li ste možda razmišljale gde posle? Pa naaaaravnoooo, na medeni mesec.

Wannabe Magazine za predstojeće mesece, koji donose hledne jesenjo-zimske dane, preporučuje egzotične destinacije, topla mora, biserne obale i divlju prirodu. Izdvajamo četiri romantičnih plaža na amerčkoj obali koje je portal “Bussines Insider” stavio na listu od 20 najlepših.

“Beachwalker park” – ostrvo Kiawah, Severna Karolina

Idealno mesto za parove koji vole aktivan odmor i pešačenje. Ova plaža je udaljena oko 20 milja od centra Charleston. Ostrvo Kiawah obuhvata prostranstvo od 10 milja obale pored savršeno očuvanih pomorskih šuma, peščanih dina i močvara. “Bičvoker park” je na listi najlepših plaža u americi, za koju još kažu da je zapravo “rastegnjeno ostrvo od peska sa svojim javnim parkingom, spasiocima i toaletom”.

bicvoker plaza Medeni mesec na amerčkim obalama

 “Fort de Soto park”, severna plaža – St. Petersburg, Florida

Mladenci avanturističkog duha treba da idu na ovu plažu koja je proglašena za najlepšu još 2005. “Fort de Soto park” obiluje neverovatnom prirodnom lepotom u kojoj možete uživati dok ležite na belom pesku, vozite kajak površinom penušave mrske vode, ili pak istražujete pešačeći sedam milja asfaltiranim stazama.

fort De Soto Park plaza Medeni mesec na amerčkim obalama

 “Siesta Key plaža” – Siesta Key, Florida

2011. je ova plaža proglašena za pobednika. Najlepša, zbog čistog kvarca (99%) kojim obiluje, tako da pesak ostaje hladan čak i za vreme najtoplijih letnjih dana. “Siesta Key plaža” je poznata po velikom plićaku koji je pogodan čak i za neplivače i decu. Takođe, spasilačka ekipa drži sve pod kontrolom. Za sve čistunce i parove sa decom, koji žele da pored savršene prirode imaju sigurnost i čistu plažu, treba da znaju za sertifikat “Blue Wave” koji je Floridi izdat od strane Saveta za čistoću plaža.

siesta key Beach Florida medeni mesec Medeni mesec na amerčkim obalama

 “Assateague” plaža – “Assateague” ostrvo, Virdžinija

Ovo ostrvo zauzima treće mesto po lepoti biljnog i životinjsog sveta. Naročito su poznati po divljim konjima koji nesmetano galopiraju pored vas. Ako ste romantična duša ovo je idealno mesto za vaš medeni mesec.

assateague beach konj Medeni mesec na amerčkim obalama

 Milica Ašćerić

Editors choice