Svaka devojka mašta o venčanju iz snova, koje će, podrazumeva se, biti kao iz bajke. Osim idealnog mladoženje (srodne duše, ljubavi vašeg života) i predivnog i raskošnog izgleda, ima još stvari koje tu čaroliju mogu upotpuniti. Na primer, mesto na kome ćete izgovoriti sudbonosno DA. Ako želite da zaista nikada ne zaboravite taj dan, onda vam je sigurno dosadno i neprivlačno da se venčanje održi u opštini ili crkvi. Možda biste želele nešto egzotičnije?

Šta kažete na plažu? Nema ničeg romantičnijeg i lepšeg od venčanja na plaži, na suncu, dok atmosferu obogaćuje šum mora i talasa. Ovako nečega ćete se sigurno uvek sećati, pogotovo i ako izaberete neku nesvakidašnju destinaciju. Najpopularniji je Meksiko, naročito Kankun i Rivijera Maja. Ova mesta turistima i mladencima omogućavaju da se upoznaju sa njihovom bogatom i zanimljivom istorijom i kulturom, da uživaju u prelepim plažama i najluksuznijim all-inclusive smeštajima. Intimnost, privatnost i romantika su zagarantovani, tako da sigurno nećete pogrešiti ako ovde dođete na venčanje ili na medeni mesec.

slika 11 Kuda za venčanje?

Prelepe plaže Kankuna

slika 22 Kuda za venčanje?

Ne bi vam smetalo da uživate na ovakvom mestu, zar ne?

Uvek primamljivi jesu i Karibi. Ostrva Turks i Kaikos mogu se pohvaliti lepim, slabo naseljenim plažama, fenomenalnim mestima za ronjenje i pecanje i brojnim odmaralištima u kojima ćete se osećati kao da ste na dvoru.

Ostrvo Aruba biće vam zanimljivo zbog finog, praškastog peska, divne, tirkizne vode i velikih, romantičnih palmi. Nije ni čudno što ovo mesto postaje sve popularnije među parovima!

slika 33 Kuda za venčanje?

Veličanstveni Karibi

Puerto Valjarta, Meksiko, još jedna je popularna destinacija koja nudi nezaboravan doživljaj. Ovaj grad kombinuje lepe, stare, kolonijalne zgrade sa modernom arhitekturom u vidu novih hotela i omogućava uživanje u plažama i raznim vodenim aktivnostima.

U top-izboru su, pored Meksika, i Dominikanska Republika i Jamajka. Ova mesta garantuju najveći luksuz, najbolju zabavu i najprimamljivije mogućnosti za vaše venčanje iz snova.

Odaberite svoju omiljenu destinaciju i uživajte!

slika 42 Kuda za venčanje?

Romantika na Jamajci

Izvori fotografija: roamintl.com, warriorcatsrpg.com, 1zoom.net, islandbuzzjamaica.com

Tekst: Ivana Tomić

Comments