Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Ukoliko kao mlad bračni par odlučite da medeni mesec provedete na romantičnoj, opuštajućoj, ali istovremeno i uzbudljivoj i egzotičnoj destinaciji – Bali je savršena lokacija za vas.

Reč je o indonežanskom ostrvu koje se nalazi između ostrva Java na zapadu i Lomboka na istoku. Na ostrvu Bali većinski deo stanovništva su indonežanski hinduisti koji inače predstavljaju i manjinu u državi. Ovo neverovatno ostrvo danas predstavlja izuzetno popularno turističko odredište. Najveći deo prihoda Balija potiče kako od turizma, tako i od izvoza robe (najviše pirinča, kokosove palme, kafe, pamuka i duvana).

01 Medeni mesec Bali Egzotični i nezaboravni medeni mesec: Bali, Indonezija

Denpasar naziv je glavnog grada Balija, čiji kulturološki značaj i prirodne lepote privlače turiste širom sveta. Kako Denpasar, tako i celo ostrvo Bali, bogato je brojnim hramovima i spomenicima. Stoga, ukoliko ste ljubitelj istorije, indonežanske kulture i kulture uopšte – na Baliju ćete pronaći mnoštvo zanimljivih lokacija i objekata koji na najbolji način otkrivaju tajne ovog famoznog ostrva.

02 Medeni mesec Bali Egzotični i nezaboravni medeni mesec: Bali, Indonezija 03 Medeni mesec Bali Egzotični i nezaboravni medeni mesec: Bali, Indonezija

Očaravajuće plaže bogate mekim belim peskom takođe ne izostaju kada je o Baliju reč. Ovo ostrvo poseduje kako mirne, tako i urbane plaže. U zavisnosti od vaših afiniteta moći ćete da izaberete one baš po svojoj volji.

04 Medeni mesec Bali Egzotični i nezaboravni medeni mesec: Bali, Indonezija 05 Medeni mesec Bali Egzotični i nezaboravni medeni mesec: Bali, Indonezija

Editors choice