Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Toliko je destinacija na koje bismo mogli pobeći, samo da nam je para.

A ipak, jednom u životu se desi da nam jača polovina kaže: “Gde prstom na globusu pokažeš, tamo te vodim”. To najčešće biva samo jednom u životu, kada je medeni mesec, zato ne oklevajte i pokažite na mesto iz snova, a ako baš i ne znate gde bi to moglo biti, mi ćemo vam pokazati.

Sledeća odmarališta dozvoljavaju opuštanje, podmlađivanje i spokoj kakav se retko doživljava. Prava je oaza mira i radosti. Pored netaknutih bogatstava, tu je i iskustvo koje će nakon što posetite Bliski istok, biti na zavidnom nivou.

Zaliv Six Senses Zighy Bay predstavlja luksuzni smeštaj, koji nudi različite tretmane, rituale i  masaže. Hrana je raznovrsna, a možete probati neke specijalitete od badema i eukaliptusa. Pored uživanja na predivnoj plaži, možete se baviti i zanimljivim aktivnostima poput ronjenja, paraglajdinga…

116 Beg na medeni mesec: Bliski istok zvuči kao dobra ideja

Mauricijus je mesto odlično za posetiti. Pored odličnog turističkog smeštaja u ponudi su i vile sa privatnim bazenima. Možete videti najbolje na svetu banje stacionirane na prostoru od 36 hektara, na koralnom pesku i na južnoj obali Mauricijusa.

Ukoliko ste ljubitelj surfovanja, ovde ćete ostvariti sve želje. Ronioci, ovde je podvodni svet predivan, a ribolov je hobi broj jedan.

215 Beg na medeni mesec: Bliski istok zvuči kao dobra ideja

Maldivi su eko odmaralište napravljeno tako da su sva prirodna bogatstva na izvol’te. Pogled je predivan, a ukoliko odete tamo sa svojom dragom, možete uživati u ispijanju kokosa na koralnim plažama. Možete se takođe edukovati, a gosti mogu da biraju između privatnih vila i luksuznih hotela sa predivnim pogledom na more.

310 Beg na medeni mesec: Bliski istok zvuči kao dobra ideja

Violeta Stojanović

Editors choice