Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Ukoliko ste i dalje nesigurni gde biste otišli na medeni mesec, a razmišljate o egzotičnim destinacijama, razmislite o Bahamima kao idealnoj destinaciji koja će vam ponuditi apsolutno sve, od dana u zaklonjenom hladu do romantičnih noći tokom kojih vas niko neće uznemiravati. U isto vreme, ovo mesto vrvi od restorana, kafića, radnja, radnjica i noćnog života. Evo šta treba obići dok ste tamo:

Abakos

Severno od Nasaua, oko 35 minuta avionom, nalazi se lanac omanjih ostrva po imenu Abakos. Glavni grad Abakos ostrva je Marš Harbor, pored koga su Treasure Cay plaže gde su gusari nekada zakopavali blago. Za medeni mesec preporučujemo Bahama Beach Club gde možete da se opustite u baru u vodi.

Vicki04 Bahami: Idealno pribežište za mladence

Andros

Najveće blago ostrva Andros jesu njegovi lavirinti podvodnih pećina koje je jednom davno istraživao Žak Kusto. Povežite svoje noći u Nasau sa ponekim izletom na ovo misteriozno ostrvo.

Preporučujemo Kamalame kej – kolekciju raštrkanih bungalova na ovom ostrvu koja sa sobom nosi toplu, romantičnu atmosferu. Posebno je zanimljivo za one koji su zainteresovani za skuba ronjenje.

a0e136040d3855efce94951437e13523 Bahami: Idealno pribežište za mladence

Mačije ostrvo

Ovo ostrvo okruženo je blještavo zelenim brdima i velom misterije, oivičenom dugačkim plažama , i može se lako obići kolima. Postoji samo jedan glavni put koji će vas odvesti od gradića u kome je živeo Sidni Poatje do mističnih plantaža na jugu. Plaže na zapadu, posebno Smit bej, mirnije su i savršene za ljubitelje plivanja.

Možete odsesti u Fernandez Bej Vilidžu gde vlada topla atmosfera udobne obalice pored bara gde se možete sami poslužiti i uživati u večernjim vatrama na plaži.

Cat Island Bahamas Bahami: Idealno pribežište za mladence

Eleutera

Severoistočno do Androsa, omanje ostrvo Eleutera nudi božanstvene plaže i prečistu vodu. Ronjenje je primarna aktivnost većini posetilaca, s obzirom na to da je voda maltene prozirna i relativno mirna. U lokalnim restoranima možete uvek gricnuti morski ulov, a uveče uživati u noćnom provodu.

Možete odsesti u Kouv Eleutera bungalovima gde vam bungalovi nude tiho utočište bez TV-a i budilnika.

LighthouseBeach Bahami: Idealno pribežište za mladence

Eksumi

Nemojte propustiti vizuelno najlepši arhipelag Bahama. Eksumi se sastoje iz beskonačnog kovitlaca vanilasto-bež plaža koje se pretapaju u neonskiplave šupljine. Iznajmite motor i prozujite Kraljičinim autoputem (na ovom ostrvu nema semafora). Na plaži probajte fenomenalni napitak od kokosovog mleka i džina, koji nazivaju Sky Juice.

exuma beaches 2 Bahami: Idealno pribežište za mladence

Una Hadži – Nikolić

Editors choice