Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/4

Ajfelova kula, simbol je Pariza i primer prefinjene jednostavnosti. Ova nezaobilazna atrakcija mami poglede mnogih, a svi odlaze u Pariz kako bi videli ovu lepoticu. Skoro se navršilo 125 godina od kada je 1889. u Parizu završen Ajfelov toranj, tada najviša građevina na svetu.

Metalni toranj visine 300 metara (sada oko 320, zbog TV antene i antene za mobilnu telefoniju) planiran je da bude samo eksponat. Ipak, danas je najčuveniji spomenik Pariza. Ime je dobio po inženjeru Gistavu Ajfelu koji je predvodio tim stručnjaka. Prvobitni planovi bili su da kula bude demontirana posle 20 godina, a ipak i dan-danas stoji na istom mestu, a ovu senzaciju na otvorenom posetilo je više od 250 miliona ljudi.

Kada je toranj sagrađen, mnogi Parižani smatrali su ga ruglom koje treba ukloniti. Danas ova kula ima po 7 miliona posetilaca godišnje, a možete i vi biti jedan od njih ukoliko dobro osmislite i isplanirate svoj medeni mesec.

Zaista, ovo je najbolje mesto koje možete čak ulepšati svojom ljubavlju, osmehom i poljupcima koji padaju svake sekunde. Volimo Pariz i Ajfelovu kulu, a posebno ih vole zaljubljeni, jer je to simbol neprevaziđene ljubavi. Mnogi čak odlaze tamo kako bi krunisali svoju ljubav, a vi možete biti jedni od onih koji će vođeni ljubavlju otići tamo.

110 A na medeni mesec... tamo gde Ajfelova kula caruje 28 A na medeni mesec... tamo gde Ajfelova kula caruje

Editors choice