Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Najbolji momenti venčanja u filmu “Downton Abbey”

2/2

Warning: imagejpeg(/srv/wannabe/bride/wp-content/uploads/2013/11/nosa1-130x158.jpg): failed to open stream: Permission denied in /srv/wannabe/bride/wp-includes/class-wp-image-editor.php on line 387

Ostvarena i ispunjena

Žene koje zapravo uživaju u ​​onome što rade privlačnije su, što znači da definitivno treba prestati maštati o stvarima koje nemate i početi uživati u stvarima koje trenutno radite! Nije stvar u tome da budeš izuzetno lepa, imaš dobar posao, impresivnu biografiju ili bilo šta drugo - reč je o tome da budeš srećna zbog svojih osobina i karaktera, da budeš pozitivna, da znaš da si super žena koja zaslužuje velike stvari.

Dobar vozač

Pravi muškarac vam nikada neće reći da niste dobar vozač. Ako su iskreni priznaće da žene i te kako znaju bolje da voze, ali da je sve stvar prakse i rutine. Moderna žena mora voziti i mora biti dobar vozač, jer to je ono što privlači muškarce. Zato ne budite šokirane kada vam jednog dana, ako već nije kaže da vozite kao Šumaher!

Dobar vozač Šta muškarci više vole kod žena od fizičkog izgleda?

Ponekad vaša dobra vožnja moze biti seksi za njega

Vodi brigu o sebi

Kada pomislimo na negu u glavi su nam razni preparati koje imamo ili moramo da kupimo, a muškarcima su u glavi pare. Naravno, to ne znači da njihovo zvocanje zbog trošenja para na razne preparate njima zaista toliko smeta. Oni i te kako vole izdepilirana, meka i negovana tela. I to će vam sigurno priznati kad-tad!

Ume da sasluša

Neki muškarci vole, a neki ne, brbljive devojke. To sve zavisi od toga kakvi su oni. Ukoliko su previše tihi, brbljivica je njihov najbolji par, i obrnuto. Međutim, ono što nijedan muškarac ne voli da čuje jeste čuvena rečenica: “Pa zar ti nisam rekla?” Oni ne vole pridike, držanje predavanja, savete ili gomilu objašnjenja šta biste vi uradili da ste bili na njegovom mestu. Samo treba da sednete, gledate ga, slušate sve što ima da kaže. Ali zaista slušate i pokažete da vam je stalo. Zato se prethodno naoružajte strpljenjem.

Mirjana Bačkonja

Editors choice