Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/2

Iako je fizički izgled ono što uglavnom svi prvo primete, to je u stvari najmanje važna stvar, koliko god to čudno zvučalo. Vaš partner, ako ga imate, ili neko od muških prijatelja sigurno vam mogu nabrojati više od deset stvari na koje oni “padaju”, a da to nije fizički izgled. Jednostavno rečeno, svaki muškarac bi voleo da bude sa ženom koja je…

Spontana

Moramo priznati da mnoge od nas i nisu toliko spontane koliko bi u stvari želele biti, pa bi zato morale poraditi na tome. Većina naših muškaraca nikada neće pevati ispred nas, ali zato oni vole da čuju kako mi pevamo čak i ako to ne zvuči dobro, jer to će ih opustiti i nasmejati, vole da nas vide kako plešemo, jednostavno vole da vide određenu dozu “ludosti” u nama.

Spontanost Šta muškarci više vole kod žena od fizičkog izgleda?

Budite ono što jeste!

Dobra kuvarica

Naše bake su govorile da je jedini način da do muškog srca dođete – preko njegovog stomaka, pa to uvek imajte na umu. Postoji i ona izreka – prvo nahrani zver kod kuće, a onda tek idi na posao. Sve su to žive istine. Muškarci umeju da budu besni kada su gladni, ali isto tako i da uživaju u hrani koju spremite. Možda čudno zvuči, ali muškarci vole žene koje znaju da kuvaju, a ako ne znaju mnoge će se potruditi da nauče kako bi svog muškarca zadovoljile.

Spremna na kompromise

Uvek budite spremne na kompromis, jer iako muškarci vole duge noge, dobre grudi i veliku guzu, kompromis im je uvek daleko važniji.

Editors choice