Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Više cenimo vrednost zajedništva, jer ono što imamo da podelimo sa partnerom, srž je bliskosti. Nežnost, toleranciju i blagonaklonost vrednujemo više od strasti i ljubavnih uzleta, jer na njih možemo da računamo na duge staze. I to je ono što će nam ostati i posle svega, kad potrošimo i mladost i produktivnost i ostanemo jedno drugom kao društvo, potpora i prijatelji u starosti.

Razumemo brak i kao vezu i kao instituciju i lakše nam je da poštujemo različitosti. Ne plaše nas sklonosti partnera koje nisu i naše sklonosti, ne pokušavamo da ga kontrolišemo i promenimo, više poštujemo njegovu ličnost i ne pokušavamo sebe da promenimo da bismo se uskladili sa njim. Svako je tu odrastao, odgovoran i zreo, dovoljno da tačno zna šta hoće, kada, koliko i zašto. A ako neko hoće da provede ostatak svog života sa nama, to ima pravu težinu. To znači da nas voli, da mu prijamo, ali i da smo mu korisni i potrebni.

Enhance Your Marriage Through Loyalty Tajna uspeha drugih brakova

Dovoljno smo matori. Ako smo u prvi brak ušli iz mladalačke ljubavi i nismo uspeli da se izborimo sa realnim zahtevima zajedničkog života, jer smo očekivali da ćemo se uvek voleti kao prvog dana i da će sve ići glatko, u drugom ćemo biti mirniji. Odnos nam neće diktirati hormonske oluje, obični ljudski padovi nas neće razočaravati do kostiju, a umećemo i da izbegnemo zamke i iskušenja. Nekada, ljudi tek u drugom braku osećaju da su stvarno spremni za brak.

Izvor fotografija: traveldealsjunction.com, www.kulturekritic.com

Aleksina Đorđević

Editors choice