Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Nekoliko je glavnih sastojaka recepta za uspeh drugih brakova, a jedan od najvažnijih je da niste ludi da ulazite u drugi brak, ako ne mislite da ćete u njemu i ostati. Možda više niste ni toliko mladi, da biste sebi dozvolili ludost, a možda ste stekli vrlo razumne poglede na ljubav, brak i obaveze.

Iskustvo u prvom braku ne mora da bude loše, samo zato što se taj brak okončao. Statistika je na strani razvoda, ali ako se ne upustimo u prvi brak, ne razmišljajući o statistici, vođeni namerom, željom, ludošću ili samo pristajući na razvoj situacije u kojoj smo se našli, nećemo ni steći iskustvo. Iz tog razloga, iskustvo je ono što je uvek dobro i uvek dragoceno, bez obzira na razloge zbog kojih se brak okončao. Osim onoga što je dovelo do kraha, ne možemo da zanemarimo dobre periode, sreću i zadovoljstvo koje nam je donelo parovanje, tamo gde je bilo dobro. Ako smo izrodili decu, ona će biti ono najbolje, zbog čega je vredelo iskusiti i brak i sve što je došlo u paketu sa tim iskustvom. Dakle, iz prvog braka izašli smo iskusniji, stariji, a možda i mudriji, a to je ono što će proraditi u drugom braku, u našu korist.

MARRIAGE 1 Tajna uspeha drugih brakova

Manje iluzija, više realnosti najvažnija je lekcija koju nam je donelo iskustvo. Odlučujući se na drugi brak, više ne mislimo da će ljubav i strast popuniti sve one praznine u komunikaciji, premostiti nerazumevanje, razliku u karakterima, kulturi i interesovanjima. Jasno nam je da moramo imati zajedničke interese i zajedničke ciljeve, da bismo opstali. Znamo da će biti više teških, napornih i rutinskih momenata, ali umemo i da prepoznamo ono što je suštinski dobro i što će nam dati snage i volje da prevazilazimo loše periode. Znamo da nam je partner potreban i da smo mi potrebni njemu, da budemo prijatelji, da se dogovaramo, savetujemo i podržavamo.

Editors choice