Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Za divno čudo vezu su uspeli da održe. Dolazio je dotični i kod nas. Jednom je čak došao i na porodičnu slavu moje drugarice. Vidim da i ona poštuje njihove običaje. Slavili su zajedno katolički a zatim i pravoslavni Božić. Ortaci su mu uglavnom atesti (ako je to uopšte bitno). On ne pravi nikakav problem oko odlaska u našu ili njihovu crkvu. A šta je zapravo naše ili njihovo? Kažu jedan je Bog, a kada bismo to svi nekako prihvatili, sigurno bi nam i lakši bio suživot. Ok, verujem da nije prijatan osećaj da odeš u Tiranu ili Zagreb sa srpskom registracijom na autu. Ali znam da istu takvu neprijatnost imaju i oni kada dođu kod nas.

Prava ljubav ne poznaje prepreke

Ostale devojke su oduševljene njihovom vezom i koliko sam primetila promenile su razmišljanje potpuno. Evo, druga se već izvesno vreme dopisuje sa nekim likom iz Novog Pazara. Ne znam šta će biti sa njima, ali je bitno da su malo one proširile vidike a i samim tim i svoj izbor muškaraca.

venčanje11 Različitosti koje su (ne)premostive

A ti? Koliko zaista pridaješ značaj ovakvim “preprekama”?

Na osnovu ovakvih situacija vidimo da ne smemo dozvoliti da nam drugi određuju sudbinu. Složićeš se sa mnom da je naša sreća nešto što se ne tiče drugih. Dakle sve to bi trebalo biti stvar ličnog izbora. Naravno da kretena ima svuda, ali na osnovu pojedinaca ne smemo suditi svima. Nečiji karakter nije određen njegovom verom ili etničkom pripadnošću. Ponašanje je stvar vaspitanja i izbora, a sa problematičnim likovima nema tolerancije. Međutim, ukoliko postoji neko ko je vredan tvoje pažnje, ali se zbog ovakvih stvari premišljaš, ne zaboravi – sve se može postići kompromisom.

Editors choice