Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/2

Svima nam je dobro poznato da je tolerancija bitan preduslov uspešne veze. Činjenica je da se naše životne navike uglavnom razlikuju od partnerovih:

– On gleda fubalske utakmice, ti gledas Fashion TV;

– On pije pivo, ti piješ sok;

– On jede ćevape, ti integralne pogačice….

Možemo ovako u nedogled. Ipak u svim tim situacijama moguće je naći neko zajedničko rešenje. Čak i kada je dogovor nemoguć, ovakve sitnice skoro nikada nisu povod za neku ozbiljniju svađu ili raskid. Međutim, postoje i situacije kada se naši pogledi na svet dosta razlikuju od partnerovih. Ili se to nama samo čini? Evo o čemu konkretno govorim…

Dakle to je to. Konačno “onaj pravi”. Divan je prema tebi. Pažljiv, duhovit, dobar je frajer i, što je nabitnije, voli te. A ti se i dalje nećkaš… Postoji samo jedna sitnica zbog koje si i dalje neodlučna – on je musliman, a ti pravoslavka. I šta sad? Ako si zdravorazumna, savremena i hrabra, videćeš da su “mešovite veze” i te kako moguće. Ne veruješ? Čitaj dalje.

U svom okruženju sam imala dosta devojaka koje su skeptične po tom pitanju i svaki naš razgovor na tu temu bi se završio svađom. Prva bi se opterećivala šta bi ljudi komentarisali, druga bi se plašila da je ne tera da promeni veru, treća bi se pozivala na našu potresnu istoriju…

Pošto nijedna naša rasprava nije vodila ničemu, uglavnom se povučem ili promenim temu. Ovakvi razgovori su se vodili često, ali je svaka uvek ostajala pri svome.

Caption 21 Različitosti koje su (ne)premostive

Prolazili su dani, meseci… I onda je došlo (na moju veliku radost) do neočekivanog obrta. Jedna od mojih devojaka se vratila sa mora presrećna i puna utisaka. Naime skontala se sa likom iz Splita. Pokazivala nam je slike i pričala kako će uskoro opet u Split kod njega u posetu. Zapravo usta nije zatvorila dok je nisam prekinula pitanjem: “Pa zar on nije katolik?” Morala sam da je podenem. Ona je odmah iznela svoju novu teoriju u tome kako smo mi svi jednaki i kako zapravo ne treba deliti ljude. Tvrdila je da je sada sto puta srećnija nego sa njenim bivšim, tj. našim sugrađaninom. Naravno da sam joj rekla kroz smeh: “To ti objašnjavam već duže vreme, ali si to izgleda praktično morala da usvojiš tek na svom primeru”.

Editors choice