Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/2

Kad par reši da pravi bebu, počne da se ponaša kao da treba da radi nešto drugo, umesto da uživa u seksu. Merenje bazalne temperature, jurenje plodnih dana, ležanje nakon seksa sa nogama uvis, da se zadrži sva sperma i poveća šansa za oplodnju… Dobro, ima smisla. Ali sumanuto je.

Beba se ne pravi uz pomoć nekog naročitog materijala, koji prvo moramo da pronađemo na internetu, pa da konkurišemo na tender, pa da izvodimo radove i trudimo se da ispoštujemo rokove.

 

najbolji tenuci za sex Pravljenje bebe je isto seks

Osim ako su nam ustanovljeni problemi sa plodnošću. Pa čak i tada, najvažnija je namera.

Deca imaju nameru da se rode. Stalno pokušavaju. Dolaze nam i bez prizivanja, iznenađuju nas, često vrlo neprijatno. I vrlo često se ne rode. Žena se odluči na abortus, a duša željna materijalizacije čeka drugu priliku.

Velika je gužva u čekaonici za uskakanje u materijalizaciju, dok parovi vode ljubav da bi napravili bebu ili se seksaju neoprezno iz čiste požude. Duša koja je odabrala baš jedan određeni par, jer oni imaju sav materijal koji joj je potreban za ovaj život (a nisu ga nabavili na tenderu) podstaći će svojom namerom njihovu neopreznost. Njoj nije važno da li će taj par proći kroz košmar kad otkrije trudnoću, niti koliko će se majka predomišljati da li da ipak rodi – a neke se predomišljaju tako dramatično, da beže sa ginekološkog stola, odustajući od abortusa u poslednjem trenutku i to ne samo jednom.

Editors choice