Same samostalne žene, meta su kojekakvih grabljivaca, grebatora i prevaranata, koji deluju kao samostalni muškarci, bave se kobajagi uglednim zanimanjima, ma koliko bilo jasno da je biti advokat ili političar daleko od prvobitnog značenja pojma ugledno. Ta vrsta grebatora su muškarci koji uvek imaju para za svoje luksuze, iako su svima redom dužni, koji stalno balansiraju nekim krupnim planovima koji se svode na presipanje iz šupljeg u prazno. Oni ciljaju na malo veće svote, koje mogu da ulože i za koje nekako baš znaju da ih imate. I tako samostalne žene rizikuju sa uglednim grebatorima, pozajmljujući im baš onih desetak hiljada evra koje su stekle nekim nasledstvom, prodajom, podelom imovine i za koje su baš razmišljale kako da ih umnože i obezbede detetu fond za studiranje. A oni baš imaju rešenje za to. Ulaganje koje će im se ubrzo isplatiti. Ako ne za koji mesec, za godinu, dve, sigurno. I žene ulože. Manje zato što su razmišljale o tome koliko mu veruju i treba li da dovode u pitanje karakter uglednog ulagača, a više zato što su verovatno zaljubljene, što ga još nisu upoznale, a pojam grebatora još nije zauzeo mesto u sagledavanju osobina ljubljenog, a kamoli pojam prevaranta. Posle nekog vremena ona saznaje da je on svima dužan, a pogotovu bude neprijatno kad otkrije da ga bivše žene i ljubavnice stalno ganjaju za neke pare. Koje im duguje. Jer su mu pozajmile.

opasan muskarac Muške kurve   grebatori u akciji

Oni skromniji, koji ne moraju da pravdaju ugled, nego otvoreno žive od danas do sutra, bez redovnih primanja, grebaće se tako što će vam se uvaliti u gajbu, pušiće vaše cigarete, dok vama ne bude lakše da počnete da ih duvanite, spremaće vam maštovite ručkove od onoga što ćete vi nabaviti, popravljaće vam sve po kući i biti od koristi u svemu, osim u kućnom budžetu. U jednom momentu shvatićete da izdržavate svog ljubavnika, koji se sve više opušta u ulozi izdržavanog, a bogami i u ulozi ljubavnika. Od žene do žene razlikuje se period tolerancije, ali i najzaljubljenija će šutnuti grebatora posle nekoliko meseci.

Najbahatiji slučaj za koji sam nedavno čula, jeste da je simpatičan, nežan i strastven mladić nakon uzbudljive noći koju je prvi put podelio sa samostalnom ženom, tražio crvenu na zajam, da plati taksi, daleko je bankomat, a ne smara mu se u prevozu.

Bahatost muškog kurvarluka je uzela maha. Budite oprezne. Zapravo, budite spremne i nemojte se previše zaprepastiti kad vam se desi da vam onaj za koga ste taman pomislile da možete da budete sa njim, makar samo u kombinaciji, zatraži neke pare.

Nemojte mu dati. Cena se dogovara na početku, pa ako je prostitutka, neka vam odmah kaže sa čim da računate.

Ako je obična kurva i grebator, neka ide svojim putem. Autobusom.

Aleksina Đorđević

Comments